ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΔΙΚΟΣ:“ Με τον Γιώργο Κυρίτση για το Πυλί, την κοινωνία των πολιτών και τον πολιτισμό."

Πολιτικη Τετάρτη, 23η Αυγούστου 2023
4ee9129760a84bac717c400e6950b7ee.jpg

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΔΙΚΟΣ:“ Με τον Γιώργο Κυρίτση για το Πυλί, την κοινωνία των πολιτών και τον πολιτισμό."

Νέος άνθρωπος που συμμετείχε για πρώτη φορά στα κοινά του τόπου εκλεγμένος Κοινοτικός σύμβουλος από το 2019 δίπλα στην Ιωάννα Ρούφα και τη δημοτική παράταξη «ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ» αποφάσισε να συμμετέχει και σε αυτές τις εκλογές ενώνοντας τις δυνάμεις του με τους συνυποψήφιους του στο Πυλί πάνω σε βάση αρχών και κοινών δεσμεύσεων για όλα αυτά που έχει ανάγκη το Πυλί.

«Συμμετείχα στις εκλογές με την ελπίδα να υπηρετήσω το αγαπημένο μου Πυλί από τη θέση του Κοινοτικού Συμβούλου. Μπορεί η επιλογή των συμπατριωτών μου να μην μας έδωσε την ευκαιρία να διοικήσουμε στο σύνολο του Δήμου ωστόσο ήμουν διατεθειμένος να συνεργαστώ και πίστευα ότι μέσα από το Κοινοτικό Συμβούλιο θα μπορούσα να προσφέρω στο χωριό μου ανεξάρτητα από το ποιος είναι δημοτική αρχή.

Διαψεύστηκα πανηγυρικά… Η δημοτική αρχή δεν έκανε τίποτα για το Πυλί.

Ωστόσο έχω μάθει να μην το βάζω κάτω και θα συνεχίσω να προσπαθώ αυτή τη φορά συνεργαζόμενος με μία ομάδα συμπατριωτών μου που πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά.

Η επιλογή μου να ενταχθώ ως συνεργαζόμενο μέλος στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξη «Δύναμη Αλλαγής» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Κυρίτση δεν αποτελεί λευκή επιταγή αλλά συνοδεύεται από συγκεκριμένες δεσμεύσεις που αναλαμβάνει τόσο ο ίδιος όσο και οι Πυλιώτες συνυποψήφιοι μου μέλη της παράταξης.

α) άμεση πλήρης ανακατασκευή και ανακαίνιση του πολιτιστικού κέντρου Πυλίου ώστε να καταστεί εκ νέου το στολίδι του πολιτισμού της Δημοτικής Ενότητας Δικαίου, β) έμπρακτη υποστήριξη των δράσεων όλων των πολιτιστικών συλλόγων του χωριού, γ) αποκατάσταση και αξιοποίηση του παλιού λατομείου με τη δημιουργία χώρων αναψυχής και πολιτισμού, δ) στελέχωση των υπηρεσιών της Κοινότητας με αναλογικά κριτήρια, ε) διεκδίκηση των χρημάτων που αναλογούν στο Πυλί (άλλοι Δήμοι παίρνουν εκατομμύρια ευρώ και το Πυλί μερικά ψίχουλα) από το Ταμείο Αλληλεγγύης του Υπουργείου Μετανάστευσης, στ) διεκδίκηση-απαίτηση δημιουργίας Αστυνομικού Τμήματος.

Κλείνοντας οφείλω να επισημάνω πως σέβομαι απόλυτα τις αποφάσεις που έλαβε η παράταξη μου, θέτοντας τον εαυτό μου στην κρίση της Επικεφαλής και της ολομέλειας δηλώνοντας ότι θα συνεχίσω να πορεύομαι στη βάση των αρχών και των αξιών που μας εμφύσησε η Ιωάννα.»

ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΔΙΚΕ, ΜΑΖΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
20250621_192851_copy_1600x1200.jpg
Γάμος υπερθέαμα στο Ammos Beach Bar στην Κω

Ο γάμος της Ντιάνα Κούλουθρος και του Eυστάθιου Μαυροκορδάτου έγραψε ιστορία στην Κω – Ένα υπερθέαμα στο Ammos Beach Bar.

stighmiotipo-othonis-2025-06-21-163039.png
Με επιτυχία υλοποιήθηκε εκπαιδευτική ημερίδα των διαπραγματευτών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου

Την ημερίδα παρακολούθησαν -6- διαπραγματευτές των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κυκλάδων, Α’ και Β’ Δωδεκανήσου, καθώς και -2- Αξιωματικοί Ψυχολόγοι, υπό τον συντονισμό εκπαιδευτή Αξιωματικού της Διεύθυνσης Δίωξης Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αττικής

aade-1280x591.jpg
Τέλος εποχής για το ΣΔΟΕ - Ενσωματώνεται στην ΑΑΔΕ, τι θα γίνει με το προσωπικό

Τέλος εποχής για το σώμα που δημιουργήθηκε το 1997 - Ο χαρακτηρισμός «ράμπο» και τα προβλήματα που οδήγησαν στην απόφαση για την κατάργησή του - Τι θα γίνει με το προσωπικό και τις υποθέσεις του.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
23 °C
Κυριακή, 22 Ιουνίου 7:28ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency