Με τον Θεοδόση Νικηταρά ο Πασχάλης Βρακίδης

Πολιτικη Τετάρτη, 23η Αυγούστου 2023
9e11ea236d435e0d5d61c88c0dce08e6.jpg

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Πασχάλης Βρακίδης

Την στήριξη του στον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά και την υποψηφιότητα του στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως», επισημοποίησε ο Πασχάλης Βρακίδης. Συνδημότης μας με μεγάλη εμπειρία και έντονη δράση στα δημόσια πράγματα του τόπου μας. Σήμερα ως Αντιπρόεδρος του Τμήματος Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κω, Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Δωδεκανήσου και αντιπρόσωπος στην Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας

Ο Πασχάλης Βρακίδης, μιλώντας για την συμμετοχή του στις δημοτικές εκλογές δήλωσε χαρακτηριστικά, «…πριν τέσσερα χρόνια ξεκινήσαμε μια μεγάλη προσπάθεια για την ανόρθωση του Δήμου και του νησιού μας. Με τον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά, με αίσθημα ευθύνης για την κοινωνία μας και την πορεία του τόπου μας, καταφέραμε πολλά αυτά τα χρόνια.

Στηρίξαμε τους συμπατριώτες μας με πολλούς τρόπους, όπως με μείωση δημοτικών τελών, 20% για τις επιχειρήσεις και μείον 50% για τα νοικοκυριά, για να ξεπεράσουμε την οικονομική κρίση που προκάλεσε η πανδημία. Ολοκληρώσαμε παράλληλα το έργο του Οpen Μall, ενισχύσαμε τις υποδομές και βελτιώσαμε την εμφάνιση της πόλης και του νησιού σε πολλά σημεία.

Ο Θεοδόσης Νικηταράς, ενωτικός με τους δημότες και διεκδικητικός για τα προβλήματα του νησιού μας, ηγείται μιας μεγάλης προσπάθειας που θα έχει συνέχεια. Σε αυτή την συλλογική προσπάθεια εντάσσομαι και πάλι γιατί πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε καλά αποτελέσματα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
20250621_192851_copy_1600x1200.jpg
Γάμος υπερθέαμα στο Ammos Beach Bar στην Κω

Ο γάμος της Ντιάνα Κούλουθρος και του Eυστάθιου Μαυροκορδάτου έγραψε ιστορία στην Κω – Ένα υπερθέαμα στο Ammos Beach Bar.

stighmiotipo-othonis-2025-06-21-163039.png
Με επιτυχία υλοποιήθηκε εκπαιδευτική ημερίδα των διαπραγματευτών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου

Την ημερίδα παρακολούθησαν -6- διαπραγματευτές των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κυκλάδων, Α’ και Β’ Δωδεκανήσου, καθώς και -2- Αξιωματικοί Ψυχολόγοι, υπό τον συντονισμό εκπαιδευτή Αξιωματικού της Διεύθυνσης Δίωξης Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αττικής

aade-1280x591.jpg
Τέλος εποχής για το ΣΔΟΕ - Ενσωματώνεται στην ΑΑΔΕ, τι θα γίνει με το προσωπικό

Τέλος εποχής για το σώμα που δημιουργήθηκε το 1997 - Ο χαρακτηρισμός «ράμπο» και τα προβλήματα που οδήγησαν στην απόφαση για την κατάργησή του - Τι θα γίνει με το προσωπικό και τις υποθέσεις του.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
25 °C
Κυριακή, 22 Ιουνίου 4:07ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency