ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την καθιερωμένη Γιορτή κρασιού διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ασφενδιού Ο Θεόκριτος το Σάββατο 26 Αυγούστου στις 8 τα βράδυ στο Θεατράκι Ευαγγελίστριας.
Η εκδήλωση είναι ενταγμένη στα Θερινά Ιπποκράτεια με συνδιοργανωτές το Τμήμα Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου , τον ΔΟΠΑΒΣ και την Κοινότητα Ασφενδιού.
Παίζουν οι μουσικοί: Μανώλης Πόγιας ακορντεόν , Μανώλης Κεφαλιανός βιολί, Θεοδόσης Παπαϊωάννου λαούτο, Μανώλης Μάμμης λύρα , Αντώνης Σαλαχώρης μπουζούκι , Γιάννης Γκιαούρης τραγούδι, Νέσκες Δαυίδ βιολί, Μανώλης Βραχνάς λαούτο και Σπετίν Μπράχια πλήκτρα.
Συμμετέχει το χορευτικό του Συλλόγου Θεόκριτος.
Μια ουσιαστική και συμβολική στήριξη προς τις οικογένειες των μικρών ακριτικών νησιών από το Γιάννη Χαλίκο, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
Στο θεατράκι της Ευαγγελίστριας στο Ασφενδιού.
Δείτε το πρόγραμμα προβολών.