ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Πέτρος Πικιώνης
Έναν ακόμη νέο συμπολίτη μας, τον Μηχανικό Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Ηλεκτρολόγο Μηχανικό Πέτρο Πικιώνη, υποδέχτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, στην παράταξη της «Ισχυρή Κως».
Ο Θεοδόσης Νικηταράς σημείωσε ότι με τον Πέτρο και άλλους νέους του τόπου μας, που αποτέλεσαν την Ομάδα Επικοινωνίας, έδωσαν μαζί τη νικηφόρα μάχη των εκλογών του 2019.
Ο Πέτρος Πικιώνης, με αγωνίες και ενδιαφέρον για την εξέλιξη του νησιού μας, δήλωσε, «…αποδέχτηκα την πρόταση του Θεοδόση εκτιμώντας την προσωπικότητα, το χαρακτήρα και το πάθος του να προσφέρει στο νησί μας.
Ως δήμαρχος έχει αποδείξει ότι είναι αποτελεσματικός και σέβεται τους συνδημότες μας, στοιχεία που είναι σημαντικά για να προχωρήσει η κοινωνία μας ενωμένη σε κοινούς στόχους και να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της εποχής μας.
Το νησί μας έχει μεγάλες δυνατότητες στον τουρισμό, πρέπει όμως ως κοινωνία να σχεδιάσουμε και να πάρουμε μέτρα για την προστασία των φυσικών πλουτοπαραγωγικών πηγών, που θα μας διασφαλίσουν αειφόρο ανάπτυξη. Όλοι μαζί θα πετύχουμε».
Η συγχαρητήρια επιστολή της κυρίας Διονύσιας Γιαννούλη.
Ο γάμος της Ντιάνα Κούλουθρος και του Eυστάθιου Μαυροκορδάτου έγραψε ιστορία στην Κω – Ένα υπερθέαμα στο Ammos Beach Bar.
Ο Ιπποκράτης επέστρεψε μετά από δέκα χρόνια.
Την ημερίδα παρακολούθησαν -6- διαπραγματευτές των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κυκλάδων, Α’ και Β’ Δωδεκανήσου, καθώς και -2- Αξιωματικοί Ψυχολόγοι, υπό τον συντονισμό εκπαιδευτή Αξιωματικού της Διεύθυνσης Δίωξης Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αττικής