ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΤΑΚΟΣ:“ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΑΚΟΥΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΤΙ Η ΚΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ.”
Παιδί της Κω, με αγάπη σε ότι κάνει, συνδυάζει την αγάπη του και τα ενδιαφέροντα του με την προσφορά στους συμπολίτες μας.
«Ζούμε σε ένα πολύ όμορφο τόπο. Οι νέοι έχουμε αγωνίες για το μέλλον αλλά και τη δύναμη να κάνουμε πολλά.
Πρέπει να μπούμε μπροστά και να ενώσουμε την ορμή μας με την εμπειρία των μεγαλύτερων.
Αυτή την εμπειρία έχει ο Γιώργος Κυρίτσης και γι’ αυτό με χαρά δέχτηκα την πρόταση που μου έκανε να είμαι δίπλα του. Έχει αποδείξει ότι ακούει τη νέα γενιά και το έργο του τα χρόνια της Δημαρχίας του είναι η εγγύηση ότι η Κως θα ξαναβρεί το δρόμο της.
Υπόσχεση μου στους συμπολίτες μου και ειδικά στους νέους είναι να παλέψω για όλα αυτά που έχουμε ανάγκη και ονειρευόμαστε.»
ΚΩΣΤΑ ΠΑΤΑΚΟ, ΜΑΖΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.
Με ΠΙΣΤΗ στη ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ του νησιού μας.
Η συγχαρητήρια επιστολή της κυρίας Διονύσιας Γιαννούλη.
Ο γάμος της Ντιάνα Κούλουθρος και του Eυστάθιου Μαυροκορδάτου έγραψε ιστορία στην Κω – Ένα υπερθέαμα στο Ammos Beach Bar.
Ο Ιπποκράτης επέστρεψε μετά από δέκα χρόνια.
Την ημερίδα παρακολούθησαν -6- διαπραγματευτές των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κυκλάδων, Α’ και Β’ Δωδεκανήσου, καθώς και -2- Αξιωματικοί Ψυχολόγοι, υπό τον συντονισμό εκπαιδευτή Αξιωματικού της Διεύθυνσης Δίωξης Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αττικής