Με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Χρυσούλα Κεφαλιανού

Πολιτικη Κυριακή, 30η Ιουλίου 2023
68dcf96ab3d4a05c02cedb869638f3ce.jpg

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Χρυσούλα Κεφαλιανού

Μία ακόμη συνδημότισσα μας, που ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Κέφαλο, την Χρυσούλα Κεφαλιανού υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς στις τάξεις της «Ισχυρή Κως».

Η Χρυσούλα Κεφαλιανού, με επαγγελματική και συνδικαλιστική δράση στον τουριστικό τομέα, γνωρίζει καλά όλα όσα πρέπει να γίνουν. Αποδέχτηκε την πρόταση του Θεοδόση Νικηταρά να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως» δηλώνοντας, «…εκτιμώ ότι ο Θεοδόσης Νικηταράς έχει προσπαθήσει και καταφέρνει να δίνει λύσεις σε ουσιαστικά προβλήματα που απασχολούν την Κέφαλο, την τοπική κοινωνία και τον τουρισμό. Η επαρκής υδροδότηση, ο προγραμματισμός επέκτασης του λιμανιού, η ολοκλήρωση του Βιολογικού καθαρισμού, και άλλες παρεμβάσεις σε διάφορα ζητήματα, μας επιτρέπουν να σχεδιάσουμε το μέλλον του χωριού μας από καλύτερη θέση.

Από την εμπειρία μου ως μέλος στα Διοικητικά Συμβούλια, του Σωματείου Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Κω και της Δωδεκανησιακής Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων, εκτιμώ ότι για να βρούμε λύσεις στα προβλήματα του νησιού μας χρειάζεται ενότητα και γνώση, γιατί η εποχή μας έχει πολλές δυσκολίες. Για αυτό εμπιστεύομαι τον Θεοδόση και ενώνω τις δυνάμεις μου στον κοινό σκοπό».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
shutterstock_2698394477_1.jpg
Ε.Ε.: Τέλος τα «duty free» δέματα από Shein και Temu – Στηρίζει η Ελλάδα

Η εν λόγω απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο προσπάθειας των Βρυξελλών να μπει φρένο στις φθηνές κινεζικές εισαγωγές προϊόντων που αγοράζονται διαδικτυακά

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
19 °C
Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 11:11ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency