Δεκάδες είναι και σήμερα οι μικρές και μεγάλες αναζωπυρώσεις που καταγράφονται από τα ξημερώματα στο νησί της Ρόδου, γεγονός για το οπoίο δεν εφησυχάζει κανείς.
Παρά το γεγονός ότι τα μεγάλα τουλάχιστον μέτωπα έχουν κοπάσει, εν τουτοις, στην περιοχή Βατίου , του Ασκληπειου, των Λαέρμων και κοντά στην Ιερά μονή Θάρρι, παρουσιάζονται συχνές αναζωπυρώσεις με τις οποίες τα πεζοπόρα τμήματα, οι πυροσβέστες, οι εθελοντές και οι νέοι άνθρωποι της Ρόδου που βρίσκονται στο πεδίο της φωτιάς, να δίνουν διαρκή μάχη προκειμένου να τα θέσουν υπό έλεγχο.
Πριν από λίγα λεπτά σημειώθηκαν και νέες αναζωπυρώσεις κονστά στο Βάτι (στο κομμάτι προς Μεσσαναγρό) καθώς επίσης και προς το εκκλησάκι του Ταξιάρχη οι οποίες αντιμετωπίστηκαν εκ νέου απο τις ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που βρίσκονται στην περιοχή. Σημαντική είναι επίσης και η συνδρομή που γίνεται από τα αεροσκάφη και τα ελικόπτερα που κάνουν ρίψεις νερού στις περιοχές που σημειώνονται αναζωπυρώσεις.
Ισχυρές δυνάμεις τώρα, επιχειρούν σε ένα από τα τελευταία μέτωπα που έχουν αναζωπυρωθεί κοντά στον Ασκληπενό ποταμό, με κατεύθυνση τα Προφύλια.
Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας, δόθηκε σκληρή μάχη σε ολόκληρο το χερσαίο τμήμα της φωτιάς με αποτέλεσμα πολλά από τα μέτωπα να τεθούν σε ύφεση.











rodiaki.gr
Οι όροι ένταξης στη ρύθμιση που αφορά συνολικά 2.000.000 οφειλέτες και σύμφωνα με τους αρμόδιους θα είναι η τελευταία - Η προθεσμία, τα επιτόκια και όσα πρέπει να ξέρετε - Ηλεκτρονικοί έλεγχοι και κατασχέσεις για τους κακοπληρωτές
Το νέο εργαλείο θα επικεντρώνεται στη νέα νεοσύστατη δομή ΔΕΟΣ της ΑΑΔΕ που αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο στον συντονισμό και διενέργεια ελέγχων για βαριές και σύνθετες παραβάσεις