Η Ακαδημία Κω και στην οικογένεια του τριάθλου

Αθλητικα Τετάρτη, 5η Ιουλίου 2023
9529c4f0ee8c6a7a94d6853d3caa6fcf.jpg

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΘΛΟΥ

Με ιδιαίτερη χαρά ο Αθλητικός Όμιλος Ακαδημία Κω εντάχθηκε στην Τριαθλητική Ομοσπονδία Ελλάδας (Τ.Ο.Ε.) ενεργοποιώντας και το άθλημα του τριάθλου.

Η αγάπη για την ποδηλασία και οι γνώσεις της προπονήτριας μας στο άθλημα της ποδηλασίας, κας Ταμάρας Μαρίας Τουμπαζή, σε συνδυασμό με την αθλητική της παρουσία και τις διακρίσεις της στα αθλήματα της ποδηλασίας και του τριάθλου, οδήγησαν το σωματείο μας στην ενεργοποίηση και του αθλήματος του τριάθλου, στο οποίο έχουν ήδη εκδοθεί πέντε δελτία αθλητών.

Έτσι, από τις 4 Ιουλίου ο Αθλητικός Όμιλος Ακαδημία Κω άνοιξε νέους ορίζοντες ως μέλος της Τ.Ο.Ε., έγινε το πρώτο αθλητικό σωματείο των Δωδεκανήσων που εντάσσεται στη δύναμή της και είναι έτοιμος να υποδεχθεί νέους αθλητές που επιθυμούν να ζήσουν την εμπειρία αυτού του συναρπαστικού αθλήματος.

Ευχόμαστε στους αθλητές και την προπονητική μας ομάδα καλή αρχή.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.


Στιγμιότυπο οθόνης 2023-07-05 103922.png

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
image-57-768x420.jpeg
Advertorial 17/10/25
Όμιλος Mitsis: International Housekeeping Week 2025 - Γιορτάζοντας τους ανθρώπους πίσω από την φιλοξενία!

Πραγματοποιήθηκαν ποικίλες δράσεις από εορταστικά parties και χαλαρωτικά yoga sessions έως τη διανομή συμβολικών δώρων και λουλουδιών, μεταφέροντας ένα μήνυμα φροντίδας, ευεξίας και εκτίμησης.

stighmiotipo-othonis-2025-10-17-090336.png
Σεμινάριο για Γονείς και Κηδεμόνες με θέμα «Ψυχική Ανθεκτικότητα & Ενδυνάμωση» στην Κω, διοργανώνει το 1ο Νηπιαγωγείο Πυλίου Κω

Το 1ο Νηπιαγωγείο Πυλίου Κω, σε συνεργασία με την Ψυχολόγο (MSc) του Τμήματος Πρόληψης κι Ευαισθητοποίησης Παιδιών, Γονέων και Εκπαιδευτικών του Χαμόγελου του Παιδιού, κα Αλεξάνδρα Ψωμαθιανού, διοργανώνει ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον σεμινάριο για γονείς και κηδεμόνες με θέμα «Ψυχική Ανθεκτικότητα & Ενδυνάμωση».

dsc_9627.jpg
Πανηγυρική Τελετή Έναρξης των Πανελλήνιων Αγώνων Ποδηλασίας Special Olympics Hellas στην Κω

Την επίσημη έναρξη των Αγώνων κήρυξε ο Πρόεδρος των Special Olympics Hellas, Πρέσβυς ε.τ. κ. Διονύσιος Κοδέλλας, ο οποίος στο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τον Δήμο Κω για τη θερμή φιλοξενία και ανακοίνωσε πως, μετά τη φετινή επιτυχημένη συνδιοργάνωση, οι Πανελλήνιοι Αγώνες Ποδηλασίας Special Olympics θα διεξάγονται πλέον κάθε χρόνο στην Κω.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
17 °C
Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 9:13ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency