ΣΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
H ''οικογενειακή'' φωτογραφία του ΦoΔΣΑ είχε απουσίες. Τυχαίο;

Ολοσέλιδο τουριστικό αφιέρωμα ελβετικής εφημερίδας στην Κω

Τουρισμος Σάββατο, 23η Ιουλίου 2011
Ολοσέλιδο τουριστικό αφιέρωμα ελβετικής εφημερίδας στην Κω

kos

Με τίτλο "πολύ μακριά από την κρίση" η έγκυρη εφημερίδα της Ζυρίχης Νeue Zurcher Zeitung δημοσιεύει ολοσέλιδο τουριστικό αφιέρωμα στην Κω, που πλαισιώνεται από έγχρωμες φωτογραφίες των αξιοθεάτων του νησιού. Το αφιέρωμα αναγγέλλεται και στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας επίσης με έγχρωμη φωτογραφία από ακτή του νησιού.

Ο Marc Tribelhorn, που υπογράφει το άρθρο, σημειώνει ότι η Κως είναι το αγαπημένο νησί δεκάδων χιλιάδων Ελβετών, που το επισκέπτονται σταθερά από το τέλος της δεκαετίας του '70, ενώ διαπιστώνει ότι η οικονομική κρίση και τα επεισόδια των Αθηνών δεν είναι αισθητά στην Κω, που το καλοκαίρι βλέπει τον πληθυσμό της να τριπλασιάζεται. Στην ακμή της τουριστικής περιόδου υπάρχουν καθημερινές πτήσεις από την Ελβετία στο νησί.

 

Ο δημοσιογράφος σημειώνει ότι στο ξενοδοχείο Horizon Beach, όπου διέμενε, το προσωπικό μιλάει γερμανοελβετικά και αναφέρει πως καθώς το ξενοδοχείο προσφέρει πολλές ανέσεις και δραστηριότητες, κατά τη διάρκεια των 15νθήμερων διακοπών του ο μέσος Ελβετός τουρίστας κάνει μόνο μία εκδρομή στην πόλη, στις αρχαιότητες της και άλλα αξιοθέατα. Πάντως για τους νέους, που προτιμούν τη διασκέδαση από το Ασκληπιείο, το νησί προσφέρει έντονη νυχτερινή ζωή.

express

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Ο σύνδεσμος αντιγράφηκε!
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2025-06-16-130216.png
Παραλίγο Τραγωδία στην Αβέρωφ – Μηχανάκι πήγε να πατήσει κοριτσάκι που πετάχτηκε στον δρόμο!

Ένα σοκαριστικό περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 16 Ιουνίου στην οδό Αβέρωφ.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
28 °C
Δευτέρα, 16 Ιουνίου 2:22ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency