Γιάννης Χατζηδαυΐδ: Τα ψέματα τους βγήκαν στον αφρό

Πολιτικη Πέμπτη, 22η Ιουνίου 2023
f691e4b0bebc14cd54f2ae2014c45776.jpg

Τα ψέματα τους βγήκαν στον αφρό.

Από το πολύ ανακάτεμα προκειμένου να παραπλανήσουν τον Ελληνικό Λαό.

Γιατί άλλα λένε τα εργαλεία ,οι νόμοι τους δηλαδή, και άλλα λένε ότι θα κάνουν.

Δεν μπορεί με τους νόμους για την υγεία και τον πρόσφατο νόμο Πλεύρη- Γκάγκα και την εξαγγελία ιδιωτικοποίησης των αεροδιακομιδών να περιμένουμε καλύτερο ΕΣΥ.

Δεν μπορεί να μειώνουν συνεχώς τα κονδύλια να δημιουργούν διάφορους κόφτες ,με μεγαλύτερο τη συρρίκνωση του οικογενειακού εισοδήματος με δηλώσεις ότι πρώτη τους προτεραιότητα είναι η αλλαγή του άρθρου 16 του συντάγματος , να μας λένε ότι δεν έχουν πρόβλημα με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και καπάκι ότι νοιάζονται για δημόσια δωρεάν παιδεία.

Δεν μπορεί ο Πρωθυπουργός όπου σταθεί και όπου βρεθεί, με αφορμή τον τουρισμό και μετά την γενική παραδοχή πια για τις άθλιες συνθήκες εργασίας ,εξαιτίας του αρρωστημένου αντεργατικού οπλοστασίου που βρήκε και εμπλούτισε, να μας λέει ότι θα δημιουργήσει και ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΈΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

Δεν μπορεί να μας λένε ότι νοιάζονται για το περιβάλλον και με τους νόμους για την πράσινη ανάπτυξη και την στήριξη των επιχειρηματικών ομίλων να καταστρέφουν βουνά και θάλασσες.

Δεν μπορεί αυτοί που έφτιαξαν την ΡΑΕ , το χρηματιστήριο ενέργειας που έβαλαν το νερό σε Ρυθμιστική Αρχή που σημαίνει ότι ενέργεια και νερό αντιμετωπίζονται ως εμπόρευμα, να μας λένε ότι θα ξαναγίνουν αγαθά.

Δεν μπορεί κάποιες εξαγγελίες που θα βελτίωναν στοιχειωδώς το βοιωτικό επίπεδο του λαού να παραπέμπονται σε βάθος χρόνου και μάλιστα μεγάλο. Και πάντα υπό την προϋπόθεση έγκρισης από την ΕΕ.

Για να φτάσουμε σ΄αυτό το χάλι Κυβερνήσεις και συγκυβερνήσεις ΝΔ ,ΣΥΡΙΖΑ ,ΠΑΣΟΚ και διάφοροι δορυφόροι έκοβαν και έραβαν εις βάρος του Ελληνικού Λαού επί χρόνια.

Στις 25 Ιουνίου έχουμε εκλογές . Ευκαιρία να δυναμώσουμε και να ελπίζουμε για ένα καλύτερο αύριο , ότι με τον αγώνα μας θα ορίζουμε τις ζωές μας. Γιατί τίποτα δεν χαρίζεται.

Ψηφίζουμε λοιπόν το κόμμα της ελπίδας και του αγώνα ψηφίζουμε ΚΚΕ.

Γιάννης Χατζηδαυΐδ

Συν/χος ΔΕΗ/ΔΕΔΔΗΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
limeniko-tameio.webp
Εκπαίδευση Ομάδας Αντιμετώπισης Θαλάσσιας Ρύπανσης του Δ.Λ.Τ. Κω στην Κω, για το 2026

Εκπαίδευση σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο για την αποτροπή και αντιμετώπιση θαλάσσιας ρύπανσης διοργανώνει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κω, με στόχο την ενημέρωση των εθελοντών και των πολιτών.

dhmarxeio5.jpg
Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Κω την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου - Δείτε τα θέματα

Με τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου η τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Κω, με επτά θέματα στην ημερήσια διάταξη και ζωντανή μετάδοση μέσω του YouTube.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.

Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας

Στο iPhone και το iPad οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν ανοίγετε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας.

  1. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» . Αν δεν το βλέπετε, πατήστε πρώτα τις τρεις τελείες δίπλα στη διεύθυνση.
    Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στη γραμμή διευθύνσεων ή στο μενού του browser.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας».
  3. Αν εμφανίζεται το «Άνοιγμα ως εφαρμογής Ιστού», αφήστε το ενεργό. Μετά πατήστε «Προσθήκη».
  4. Ανοίξτε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Είστε πάλι συνδεδεμένοι

Χωρίς σύνδεση

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας