ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Ο τουρισμός προϋποθέτει πολιτική και οικονομική σταθερότητα. Στις 25 Ιουνίου ψηφίζουμε για την ισχυρή και αυτοδύναμη Ελλάδα»

Πολιτικη Τετάρτη, 31η Μαΐου 2023
4dcb419186755772429b55dd6fe2e8ab.jpg

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Ο τουρισμός προϋποθέτει πολιτική και οικονομική σταθερότητα. Στις 25 Ιουνίου ψηφίζουμε για την ισχυρή και αυτοδύναμη Ελλάδα»

Η Κως ήταν ο επόμενος σταθμός της περιοδείας του Μάνου Κόνσολα, που επισκέπτεται ένα προς ένα τα νησιά της Δωδεκανήσου για να ευχαριστήσει τους πολίτες που τον στήριξαν, αλλά και για να δώσει το μήνυμα της Ισχυρής και Αυτοδύναμης Ελλάδας στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Ο κ. Κόνσολας, πραγματοποίησε ομιλία στη διεπιστημονική διημερίδα για τον τουρισμό που πραγματοποιήθηκε στο νησί αναδεικνύοντας τα ζητήματα που προκύπτουν για τον τουρισμό από την κλιματική αλλαγή, τα οποία, όπως ανέφερε, κάποιοι υποτιμούν.

Παράλληλα, συναντήθηκε με πολίτες της Κω, συζήτησε μαζί τους και έδωσε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου:

«Δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα.

Οι πολίτες της Δωδεκανήσου, με την ψήφο τους, στις 21 Μαΐου απενεργοποίησαν τη «βόμβα» της απλής αναλογικής, επέλεξαν την πολιτική σταθερότητα και την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας.

Όλα, όμως, θα κριθούν στις 21 Ιουνίου. Θα κριθεί η δυνατότητα της χώρας να προχωρήσει μπροστά με μια νέα κυβέρνηση που θα διαθέτει ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία για να προχωρήσει στις αλλαγές και στις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα.

Εδώ, στα νησιά, που η τοπική οικονομία στηρίζεται στον τουρισμό, η ανάγκη της πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας καθίσταται επιτακτική. Γιατί ο τουρισμός είναι αλληλένδετος με τις έννοιες της ασφάλειας και της σταθερότητας».

Ο Μάνος Κόνσολας αναφέρθηκε, επίσης, στις εξαγγελίες του ΠΑΣΟΚ αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ για αύξηση της φορολογίας, τονίζοντας:

«Είναι ξεκάθαρο ότι η μοναδική αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης είναι η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας.

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης, δεν αντιλαμβάνονται ότι οι φόροι είναι αυτοί που υπονομεύουν την ανάπτυξη, προκαλούν ασφυξία στους επαγγελματίες και στην πραγματική οικονομία.

Οι πολίτες έχουν μνήμη και κρίση, μπορούν να συγκρίνουν. Γνωρίζουν ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ήταν αυτή που:

- Μείωσε τον αρχικό φορολογικό συντελεστή για τα εισοδήματα έως 10.000 ευρώ από το 22% στο 9%.

- Μείωσε τον ΕΝΦΙΑ , δύο φορές, κατά 35%.

- Μείωσε τον φορολογικό συντελεστή για τις επιχειρήσεις από το 28% στο 22%.

- Μείωσε τον ΦΠΑ στο τουριστικό πακέτο και στην εστίαση.

Συνολικά, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μείωσε πάνω από 50 φόρους και η πολιτική μείωσης των φόρων συνέβαλε αποφασιστικά στο να καταγράφει η Ελλάδα διπλάσιο ρυθμό ανάπτυξης σε σχέση με το μέσο όρο των χωρών της ευρωζώνης».

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
img-502350589b6b1fa5fc53dea2bbe4c654-v.jpg
Με 3 μηχανήματα έργου έτρεξε η οικογένεια Μωρέ στη φωτιά για να την προλάβουν.

Το ευχαριστώ του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Ασφενδιού Σεβαστιανού Παρβέρη.

img-125e33034471ba20665c070ad4c1e6a6-v.jpg
Μεγάλη κινητοποίηση για φωτιά στον Λινοπότη- Τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, μηχανήματα έργου ιδιώτη της οικογένειας Μωρέ, η ΠολιτικήΠροστασία του Δήμου Κω και η αστυνομία έσπευσαν στο σημείο.

stighmiotipo-othonis-2025-06-23-133318.png
Παναγιώτης Χατζηχριστοφής: Νέο σύγχρονο ανυψωτικό μηχάνημα για τις ανάγκες του Δήμου Κω

Με το νέο αυτό εργαλείο ενισχύονται ουσιαστικά οι καθημερινές εργασίες των υπηρεσιών ηλεκτροφωτισμού, πρασίνου και τεχνικών έργων.

stighmiotipo-othonis-2025-06-23-132509.png
Το Τελευταίο Αντίο στον Μητροπολίτη Άγκυρας Ιερεμία

Με βαθιά συγκίνηση και σεβασμό, η Εκκλησία και οι πιστοί αποχαιρέτησαν σήμερα τον Μητροπολίτη Άγκυρας Ιερεμία, ο οποίος εκοιμήθη εν Κυρίω, αφήνοντας πίσω του πολύτιμη πνευματική παρακαταθήκη και αξιομνημόνευτο εκκλησιαστικό έργο.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
26 °C
Τρίτη, 24 Ιουνίου 4:28ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency