Επίσκεψη του Βασίλη Α. Υψηλάντη σε γειτονιές κι υπηρεσίες της Ρόδου
Ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου, Βασίλης Α. Υψηλάντης, στα πλαίσια της περιοδείας του στο κέντρο της Ρόδου επισκέφθηκε γειτονιές και υπηρεσίες του νησιού.
Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης ξεκίνησε με βόλτα στην Μητρόπολη της Ρόδου. Εν συνεχεία, επισκέφθηκε τη Δ.Ο.Υ Ρόδου, τη Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης Π.Ν.ΑΙ., τη Διεύθυνση Ανάπτυξης Δωδεκανήσου, τη Διεύθυνση Πολιτισμού και Αθλητισμού, τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τη Διεύθυνση Δασών, τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής, το Τμήμα Αλιείας και Αγροτικής Ανάπτυξης και το Τμήμα Γεωργίας.
Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης συνομίλησε με τους υπαλλήλους και τους προϊσταμένους όλων των υπηρεσιών και δήλωσε πως θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια βελτίωσης της λειτουργίας των εργασιών τους.






Εκπαίδευση σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο για την αποτροπή και αντιμετώπιση θαλάσσιας ρύπανσης διοργανώνει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κω, με στόχο την ενημέρωση των εθελοντών και των πολιτών.
Με τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου η τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Κω, με επτά θέματα στην ημερήσια διάταξη και ζωντανή μετάδοση μέσω του YouTube.
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας