Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αντιμάχειας «η Πρόοδος» με βαθιά θλίψη αποχαιρετά έναν ακόμα μερακλή τον αγαπημένο μας συμπολίτη Γιάννη Τσακίρη, γιο ενός άλλου μερακλή του Αντώνη Τσακίρη. Άνθρωπος ευγενικός, καλοσυνάτος, δοτικός, πιστός στις παραδόσεις του τόπου μας, ήταν πάντα κοντά στο σύλλογο από την ίδρυσή του.
Έδωσε με σθένος και αξιοπρέπεια την προσωπική του μάχη μέχρι την ύστατη στιγμή. Θα τον θυμόμαστε με αγάπη και σεβασμό για το ήθος του, την καλοσύνη του, το χαμόγελό του. Στην οικογένεια και στους οικείους του, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια .
Καλό ταξίδι Γιάννη…
Η πρόεδρος και το Δ.Σ. του συλλόγου
Την Παρασκευή 3 Απριλίου 2026 θα γίνει η παραλαβή της Πράσινης Σημαίας των Οικολογικών Σχολείων κατά τη διάρκεια του 1ου Μαθητικού Φεστιβάλ Οικολογικών Σχολείων, που θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.
Η παρέλαση θα ξεκινήσει από την Πλατεία Ανταγόρα και θα καταλήξει στην Πλατεία Ελευθερίας.
Ο σχεδιασμός έργων και δράσεων στο πλαίσιο της Ολοκληρωμένης Χωρικής Ανάπτυξης μικρών νησιών της Περιφέρειας και η δημιουργία υπηρεσίας για συλλογή και μεταφορά αποβλήτων, στην ατζέντα της τηλεδιάσκεψης
Δείτε την ανακοίνωση της αρμόδιας υπηρεσίας, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.