Διπλή γιορτή για το χωριό της Ευαγγελίστριας Ασφενδιού, καθώς σήμερα 25 Μαρτίου εορτάζεται η έναρξη τηςεπανάστασης του 1821 αλλά και ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου, με την εκκλησία του χωριού (Ιερός Ναός Ευαγγελίστριας) να γιορτάζει.
Ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου του 1821 στη Δημοτική Ενότητα Δικαίου, πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στην Ευαγγελίστρια,
Στις 10:15 τελέστηκε δοξολογία στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Ασφενδιού, με την εκπαιδευτικό του Γυμνασίου Ζηπαρίου κυρία Πρασουλίδη Ευαγγελία να εκφωνεί τον Πανηγυρικό της Ημέρας.
Στις 10:45 πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο των πεσόντων και κατάθεση στεφάνων, ενώ στις 11:15 ακολούθησε η παρέλαση στην πλατεία του οικισμού.
Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτορεπορτάζ



































Ο Κώος φωτογράφος Μιχάλης Σαρηγιάννης παρουσιάζει το δεύτερο και τελευταίο μέρος του ταξιδιού του στο Αφγανιστάν, μεταφέροντας εικόνες και εμπειρίες από την περιπλάνησή του στη χώρα
Ο Αθλητικός Σύλλογος Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Οκτωβρίου 2026, στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω «Δημήτρης Παππούλης», το 4ο Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΠΟΥΛΗΣ», έναν θεσμό αφιερωμένο στη μνήμη ενός ανθρώπου που άφησε το δικό του αποτύπωμα στον αθλητισμό του νησιού μας.
Το Υπουργείο Παιδείας διαβίβασε στις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κω το αίτημα για ένταξη της επισκευής του 3ου Δημοτικού Σχολείου στο πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» ή σε προγράμματα της Περιφέρειας.
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας