Λαϊκή Συσπείρωση Κω: Η Δημοτική Αρχή αρνήθηκε να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Κω η Αναφορά-Αίτηση προς την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου που συνέταξε το Σωματείο Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Ν. Κω , για τη Ζιά

Πολιτικη Παρασκευή, 17η Μαρτίου 2023
391886d2aede8fee94cbf998295f6e85.jpg

Για την άρνηση ένταξης θέματος στην ημερήσια διάταξη του Δημοτικού Συμβουλίου Κω

Η Λαϊκή Συσπείρωση Δ Κω, στις 27 Φεβρουαρίου 2023 έστειλε στην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δ Κω κ. Τελλή-Τσιμισίρη την παρακάτω επιστολή:

«Η Λαϊκή Συσπείρωση Δ. Κω πολλές φορές με ερωτήσεις και τοποθετήσεις ζητά να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ολόπλευρη προστασία της Ζιας όσο και των κατοίκων ή επισκεπτών της .

Πρόσφατα, στις 2 Φεβρουαρίου 2023, μας κοινοποιήθηκε η Αναφορά-Αίτηση προς την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου που συνέταξε το Σωματείο Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Ν. Κω.

Η συγκεκριμένη αναφορά έχει και τον Δήμο Κω αποδέκτη. Κοινοποιείται και στις άλλες δημοτικές παρατάξεις.

Επειδή το ζήτημα που αφορά την Ζια μας ενδιαφέρει

Επειδή θεωρούμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο οφείλει να συζητά θέματα που απασχολούν εργαζόμενους ,πόσο μάλλον όταν συλλογικά αιτούνται λύσεις,

Σας ζητώ να εντάξετε στην ημερήσια διάταξη της επόμενης συνεδρίασης την Αναφορά-Αίτηση του Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Ν. Κω και να καλέσετε τους εκπροσώπους του σωματείου για την καλύτερη ενημέρωση του σώματος.»

Χθες το απόγευμα,16 Μαρτίου, λάβαμε 3(!) προσκλήσεις για συνεδριάσεις του Δημοτικου Συβουλίου.

Σε καμία από αυτές δεν συμπεριλαμβάνεται το θέμα που αιτηθήκαμε ως συνδυασμός ,έγκαιρα, να ενταχθεί στην ημερήσια διάταξη.

Η Λαϊκή Συσπείρωση δεν έλαβε καμία ενημέρωση ή απαντητική επιστολή για το αίτημά της.

Ο λαός συγκλονίζεται από το έγκλημα των Τεμπών αποτέλεσμα της πολιτικής κόστους-οφέλους.

Περιμέναμε τα αντανακλαστικά της Δημοτικής Αρχής να είναι αυξημένα.

Η άρνηση ένταξης του θέματος στην ημερήσια διάταξη δεν την απαλλάσσει τις ευθύνες που αναλαμβάνει από την καθυστέρηση λήψης μέτρων στην κατεύθυνση προστασίας ζωών και περιβάλλοντος.

Η Λαϊκή Συσπείρωση εμμένει στο αίτημα της για ένταξη του θέματος στις επικείμενες συνεδριάσεις (20 Μαρτίου ή 21 Μαρτίου) του Δημοτικού Συμβουλίου.

Για την Λ.Σ

17/03/2023

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
31 °C
Τετάρτη, 25 Ιουνίου 12:37ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency