Σεμινάρια Αιγιακής κουζίνας στη Σύμη

Κοινωνια Τρίτη, 7η Μαρτίου 2023
48ab30a2578b8a870bdfc75f54670354.jpg

To Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και το ΚΕΚ Γ. Γεννηματάς της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου διοργανώνουν σε συνεργασία με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων και το Δήμο Σύμης ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΙΓΙΑΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ. Τα σεμινάρια αυτά είναι δωρεάν, απευθύνονται σε επαγγελματίες του χώρου της εστίασης και στόχο έχουν την προώθηση της τοπικής γαστρονομίας και προϊόντων, ενσωματώνοντας σύγχρονες τάσεις και τεχνικές μαγειρικής.

Τα σεμινάρια θα διδάξουν οι chef Ευριπίδης Γκόγκος και Παραγυιός Βασίλειος και θα αφορούν στις κάτωθι θεματικές:

  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ BRUNCH: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 10/3/23 & 16.00-20.00
  • AEGEAN CUISINE, παρασκευές ορεκτικών, ζυμαρικών και κυρίως πιάτων: ΣΑΒΒΑΤΟ, 11/3/23 & 11.00-16.00.

Όλα τα παραπάνω σεμινάρια υλοποιούνται στο πλαίσιο των έργων «Δράσεις Ενημέρωσης Επιμόρφωσης και Κατάρτισης» στα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες, τα οποία χρηματοδοτούνται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
32 °C
Σάββατο, 28 Ιουνίου 2:34ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency