Θλίψη έχει σκορπίσει στην κοινωνία της Κω το άκουσμα της ξαφνικής απώλειας του Ιάκωβου Φλεριανού , ο οποίος διετέλεσε τα τελευταία χρόνια Πρόεδρος της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Κω .
Υπήρξε αδιαμφισβήτητα ενεργό μέλος της τοπικής μας κοινωνίας, εξαιρετικός άνθρωπος και οικογενειάρχης. Μια προσωπικότητα φωτεινή με στόχο πάντα την προσφορά και την αλληλεγγύη .
Φίλε Ιάκωβε , με την τελευταία σου πρόσκληση έφερες όλους εμάς τους φίλους σου για λίγες στιγμές κοντά σου πριν το μεγάλο ταξίδι. Το κενό που αφήνεις είναι δυσαναπλήρωτο στις καρδιές μας .
Εύχομαι στους οικείους σου κουράγιο και δύναμη.
Ο Έπαρχος Κω - Νισύρου
Καμπανής Ιωάννης
Οι όροι ένταξης στη ρύθμιση που αφορά συνολικά 2.000.000 οφειλέτες και σύμφωνα με τους αρμόδιους θα είναι η τελευταία - Η προθεσμία, τα επιτόκια και όσα πρέπει να ξέρετε - Ηλεκτρονικοί έλεγχοι και κατασχέσεις για τους κακοπληρωτές
Το νέο εργαλείο θα επικεντρώνεται στη νέα νεοσύστατη δομή ΔΕΟΣ της ΑΑΔΕ που αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο στον συντονισμό και διενέργεια ελέγχων για βαριές και σύνθετες παραβάσεις