ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Από τον Πρόεδρο της Κ.Ε.Κ.Π.Α.Π.Υ.Α.Σ. κ. Ιωάννη Καλλούδη ανακοινώθηκε προς ενημέρωση των συμπολιτών μας ότι η λειτουργία του Δημοτικού Ιατρείου διακόπτεται, από αύριο 1η Μαρτίου 2023, λόγω μετακόμισης της Ιατρού Δάφνης Μπούρα.
Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Κ.Π.Α.Π.Υ.Α.Σ. Γιάννης Καλλούδης εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς την Ιατρό κα Μπούρα για την άψογη συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση, την άοκνη παροχή ιατρικών υπηρεσιών προς τους συνδημότες μας και την φροντίδα γεμάτη αλτρουισμό που επέδειξε σε όσους είχαν ανάγκη.
Παράλληλα ανακοίνωσε ότι η Κ.Ε.Κ.Π.Α.Π.Υ.Α.Σ. το επόμενο διάστημα θα προκηρύξει εκ νέου τη θέση Ιατρού στο Δημοτικό Ιατρείο.
Οι όροι ένταξης στη ρύθμιση που αφορά συνολικά 2.000.000 οφειλέτες και σύμφωνα με τους αρμόδιους θα είναι η τελευταία - Η προθεσμία, τα επιτόκια και όσα πρέπει να ξέρετε - Ηλεκτρονικοί έλεγχοι και κατασχέσεις για τους κακοπληρωτές
Το νέο εργαλείο θα επικεντρώνεται στη νέα νεοσύστατη δομή ΔΕΟΣ της ΑΑΔΕ που αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο στον συντονισμό και διενέργεια ελέγχων για βαριές και σύνθετες παραβάσεις