Το δέντρο είχε πάρει επικίνδυνη κλίση, με αποτέλεσμα εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα να έχει έρθει σε επαφή με την πέργκολα επιχείρησης της περιοχής!
Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου ολοκληρώθηκε η επιχείρηση απομάκρυνσης του τεράστιου πεύκου στη διασταύρωση Ελ. Βενιζέλου & Κοραή.
Η επιχείρηση απομάκρυνσης του δέντρου ξεκίνησε από την προηγούμενη Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου το Πεύκο κλαδεύτηκε, έτσι ώστε σήμερα Δευτέρα από νωρίς του πρωί τα συνεργεία της Υπηρεσίας Πρασίνου και του Εργοταξίου να ολοκληρώσουν την απομάκρυνση του κορμού του.
Αφού καθαριστεί η περιοχή και απομακρυνθεί ο κορμός, ο δρόμος θα δοθεί και πάλι σε κυκλοφορία.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο.
Οι όροι ένταξης στη ρύθμιση που αφορά συνολικά 2.000.000 οφειλέτες και σύμφωνα με τους αρμόδιους θα είναι η τελευταία - Η προθεσμία, τα επιτόκια και όσα πρέπει να ξέρετε - Ηλεκτρονικοί έλεγχοι και κατασχέσεις για τους κακοπληρωτές
Το νέο εργαλείο θα επικεντρώνεται στη νέα νεοσύστατη δομή ΔΕΟΣ της ΑΑΔΕ που αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο στον συντονισμό και διενέργεια ελέγχων για βαριές και σύνθετες παραβάσεις