ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Β.Σ.Δ. ενημερώνει ότι, η τελευταία μέρα συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία- Συρία, είναι η Τέταρτη 15 Φλεβάρη.
Η ανταπόκριση των εργαζομένων είναι συγκλονιστική, που από το υστέρημά τους συνεισφέρουν ότι μπορούν για να στηρίξουν του γείτονες λαούς στις δύσκολες αυτές στιγμές. Φαίνεται ότι η αλληλεγγύη είναι το όπλο των λαών.
Υπενθυμίζουμε ότι η συγκέντρωση των ειδών γίνεται στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου, Πορφυρίου 21.
Είδη:
Οι όροι ένταξης στη ρύθμιση που αφορά συνολικά 2.000.000 οφειλέτες και σύμφωνα με τους αρμόδιους θα είναι η τελευταία - Η προθεσμία, τα επιτόκια και όσα πρέπει να ξέρετε - Ηλεκτρονικοί έλεγχοι και κατασχέσεις για τους κακοπληρωτές
Το νέο εργαλείο θα επικεντρώνεται στη νέα νεοσύστατη δομή ΔΕΟΣ της ΑΑΔΕ που αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο στον συντονισμό και διενέργεια ελέγχων για βαριές και σύνθετες παραβάσεις