Ο κ. Κυρίτσης οφείλει ένα μεγάλο συγνώμη στους εργαζόμενους του ΔΗΡΑΣ και την κοινωνία της Κω
Ήταν πριν οκτώ χρόνια, αρχές του 2015, όταν ο κ. Κυρίτσης έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιο του ενάντια στους εργαζόμενους του ΔΗΡΑΣ.
Σήμερα, με την πρώτη συνέντευξη του μετά τις εκλογές του 2019 στο kostv, έκανε σαν να τα ξέχασε όλα, σαν να μη συνέβη τίποτα.
Ο άνθρωπος
ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕ
Προσπαθώντας να διορθώσει το προφίλ του μιας και πλησιάζουν εκλογές, προκειμένου να κάνει δηλώσεις στο δελτίο της δημοτικής τηλεόρασης, αναγκάστηκε με αυτόν τον τρόπο να μας δικαιώσει για τον άδικο πόλεμο που έκανε σε βάρος μας.
Ταυτόχρονα όμως πρέπει να ζητήσει ΣΥΓΝΩΜΗ ο κ. Κυρίτσης, από κάθε εργαζόμενο του ΔΗΡΑΣ και τους συμπολίτες μας.
Αν και όλοι γνωρίζουν ότι οι συγγνώμες του δεν έχουν αξία, αφού τα ίδια έκανε πριν τις εκλογές του 2014, μόνο για να υφαρπάξει τις ψήφους, αλλά αντί να αλλάξει προς το καλύτερο άλλαξε προς το χειρότερο.
Δ/ντης ΔΗΡΑΣ ΚΩ
Τσατσαρώνης Χαράλαμπος
Αφορά οφειλές πολιτών προς το Δημόσιο, Δ.Ο.Υ., ΟΤΑ (α' και β' βαθμού), ασφαλιστικά Ταμεία και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου
Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν ολιγόλεπτες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Παρασκευή, από τις 08:00 έως τις 10:00, σε περιοχές της Κω
Κλειστή στην κυκλοφορία οχημάτων θα παραμείνει η Ακτή Κουντουριώτου την Παρασκευή και το Σάββατο, λόγω της διεξαγωγής των «Πανελλήνιων Αγώνων Ποδηλασίας Special Olympics Hellas» στην Κω
Την όγδοη θέση στην Ευρώπη και εννέα πανελλήνια ρεκόρ κατέκτησε ο αθλητής του ΠΑΣ Ανταγόρα Παναγιώτης Σπύρου, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Εφήβων που διεξάγεται στο Δυρράχιο της Αλβανίας
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας