ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΕΠΕ ΚΩ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΕΠΕ ΚΩ ΜΕ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΩ .
Μετά τη δημοσιοποίηση του ετήσιου υπομνήματος μας , εκπρόσωποι του διοικητικού μας συμβουλίου συναντήθηκαν με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου (παράρτημα Κω) και τους ανέλυσαν τα επιμέρους θέματα που αφορούν το κλάδο και την έγκαιρη και από κοινού προσπάθεια για επίλυση σημαντικών θεμάτων της Εστίασης στο νησί.
Στη δίωρη συνάντηση αναλύθηκαν όλα τα θέματα , αποφασίστηκαν οι από κοινού δράσεις και ενημερώθηκε αναλυτικά το Επιμελητήριο για τις κινήσεις που θα συνεχίσει να κάνει το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΠΕ Κω για καλύτερη και ομαλότερη λειτουργία των καταστημάτων της εστίασης με τη νέα χρονιά .
Ο Σύλλογός μας θα συνεχίσει τις συναντήσεις με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία των επιχειρήσεων του κλάδου τη νέα χρονιά.
ΚΩΣ 04 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023
Το Δ.Σ του ΣΕΠΕ ΚΩ

Οι όροι ένταξης στη ρύθμιση που αφορά συνολικά 2.000.000 οφειλέτες και σύμφωνα με τους αρμόδιους θα είναι η τελευταία - Η προθεσμία, τα επιτόκια και όσα πρέπει να ξέρετε - Ηλεκτρονικοί έλεγχοι και κατασχέσεις για τους κακοπληρωτές
Το νέο εργαλείο θα επικεντρώνεται στη νέα νεοσύστατη δομή ΔΕΟΣ της ΑΑΔΕ που αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο στον συντονισμό και διενέργεια ελέγχων για βαριές και σύνθετες παραβάσεις