To Ίδρυμα Λοχαγού Φανουράκη μοίρασε και φέτος το "καλάθι αγάπης"

Κοινωνια Τρίτη, 3η Ιανουαρίου 2023
5569e0df0493df83a162e59dc5823d0d.jpg

To Ίδρυμα Λοχαγού Φανουράκη πιστό στο Πνεύμα χαράς και αλληλεγγύης των Χριστουγέννων, μοίρασε και φέτος το "καλάθι αγάπης", όπως κάθε χρόνο στα 10 έτη της λειτουργίας του.

Φέτος αγοράστηκαν και μοιράστηκαν τρόφιμα μακράς διάρκειας σε ευάλωτους ηλικιωμένους που περιθάλπονται από το Ίδρυμα και δοκιμάζονται οικονομικά στην Κω και την Χάλκη.

Το Ίδρυμα Λοχαγού Φανουράκη παρέχει δράσεις φροντίδας και περίθαλψης των ευπαθών και άπορων ατόμων της τρίτης ηλικίας στα δυο αυτά νησιά, κάθε μέρα και όλο τον χρόνο. Οι υπηρεσίες αυτές κατ’ οίκον περίθαλψης παρέχονται από τις τρεις νοσηλεύτριες του Ιδρύματος σε πολλές δεκάδες άτομα, όλα τα τελευταία χρόνια, συμβάλλοντας έτσι με αγάπη στην αξιοπρεπή διαβίωσή τους σύμφωνα με τις επιθυμίες του Ιδρυτή του, αείμνηστου Σωκράτη Φανουράκη.

Το ΔΣ του Ιδρύματος Λοχαγού Φανουράκη εύχεται σε όλους

Καλά Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη

ΙΛΦ -Καλάθι Αγάπης 2022 (800 × 630 px)(5).png

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
26 °C
Δευτέρα, 30 Ιουνίου 12:30ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency