Την παραίτησή της από μέλος του Αναπτυξιακού Οργανισμού Κω – Αστυπάλαιας – Νισύρου (ΚΩΑΝ) υπέβαλε η κ. Σβύνου Κωνσταντίνα (Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω).
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του kosnews24.gr οι λόγοι που την οδήγησαν στην παραίτηση αφορούν τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται θέματα τουρισμού εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα.
Να σημειωθεί ότι η κ. Σβύνου μπήκε στο Δ.Σ. της ΚΩΑΝ τέλη Αυγούστου του 2021 μετά από πρόταση του Δημάρχου Κω Θεοδόση Νικηταρά.
Την Παρασκευή 3 Απριλίου 2026 θα γίνει η παραλαβή της Πράσινης Σημαίας των Οικολογικών Σχολείων κατά τη διάρκεια του 1ου Μαθητικού Φεστιβάλ Οικολογικών Σχολείων, που θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.
Η παρέλαση θα ξεκινήσει από την Πλατεία Ανταγόρα και θα καταλήξει στην Πλατεία Ελευθερίας.
Ο σχεδιασμός έργων και δράσεων στο πλαίσιο της Ολοκληρωμένης Χωρικής Ανάπτυξης μικρών νησιών της Περιφέρειας και η δημιουργία υπηρεσίας για συλλογή και μεταφορά αποβλήτων, στην ατζέντα της τηλεδιάσκεψης
Δείτε την ανακοίνωση της αρμόδιας υπηρεσίας, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.