Ιερά Μητρόπολη Κώου & Νισύρου: Ανακοίνωση για δημοσίευμα σχετικό με την άρνηση παραδόσεως αναλυτικών επιμετρήσεων του έργου της αποκαταστάσεως του Αγίου Νικολάου

Κοινωνια Δευτέρα, 12η Δεκεμβρίου 2022
a657d2a0c0341b12aa9aed5ac935c4de.jpg

ΔΗΛΩΣΗ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ιερά Μητρόπολις Κώου και Νισύρου με αφορμή δημοσίευμα σχετικό με την άρνηση παραδόσεως, εκ μέρους των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερείας Νοτίου Αιγαίου, αναλυτικών επιμετρήσεων του έργου της αποκαταστάσεως του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου πόλεως Κω δηλώνει ότι το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί στο σύνολο του και οι σχετικές επιμετρήσεις ευλόγως δέν παρέχονται, διότι δεν αφορούν την Ιερά Μητρόπολη εφόσον το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Ουσιαστικά αφορούν τον ανάδοχο του έργου και την διευθύνουσα Υπηρεσία του φορέα υλοποίησης αυτού, η οποία είναι ταυτοχρόνως και ο χρηματοδότης του.

Η Ιερά Μητρόπολις Κώου και Νισύρου για μία ακόμη φορά επιθυμεί να εκφράσει δημοσίως τις θερμές ευχαριστίες της προς τον κύριο Γεώργιο Χατζημάρκο, Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, ο οποίος με την αποτελεσματική παρέμβασή του συνέβαλε τα μέγιστα στην αποκατάσταση των Ιερών Ναών που καταστράφηκαν το θέρος του έτους 2017. Ως εκ τούτου συνεχίζουμε αταλάντευτα και απρόσκοπτα, με ευγνωμοσύνη, την αγαστή συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Όσον αφορά τις όποιες αρνητικές δηλώσεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας, δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι δεν συντασσόμαστε με αυτές.

Ευχόμαστε η χαρά από την ευόδωση τόσο επιπόνων, επιστημονικώς και τεχνικώς ακεραίων, αποκαταστάσεων, να στερεώσει κάθε προσπάθεια για την πρόοδο και το καλό του τόπου μας, μέσα στο πνεύμα της μεγάλης αρετής της αγάπης και της διαθέσεως συνεννοήσεως και καταλλαγής.

Εν Κῳ, εν τῃ Ιερᾷ Μητροπόλει, τῃ 12ῃ Δεκεμβρίου 2022

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

† Ο ΚΩΟΥ ΚΑΙ ΝΙΣΥΡΟΥ ΝΑΘΑΝΑΗΛ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
rithmisi-hreon-1024x577.webp
Ερχονται 72 δόσεις για χρέη σε Εφορία, Ταμεία – Ποιους απειλούν οι κατασχέσεις «εξπρές», οι κρυφές παγίδες

Οι όροι ένταξης στη ρύθμιση που αφορά συνολικά 2.000.000 οφειλέτες και σύμφωνα με τους αρμόδιους θα είναι η τελευταία - Η προθεσμία, τα επιτόκια και όσα πρέπει να ξέρετε - Ηλεκτρονικοί έλεγχοι και κατασχέσεις για τους κακοπληρωτές

audit_tax.webp
ΑΑΔΕ: Ανοίγει το «ΔΕΟΣ», η νέα γραμμή καταγγελιών κατά της φοροδιαφυγής και του λαθρεμπορίου

Το νέο εργαλείο θα επικεντρώνεται στη νέα νεοσύστατη δομή ΔΕΟΣ της ΑΑΔΕ που αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο στον συντονισμό και διενέργεια ελέγχων για βαριές και σύνθετες παραβάσεις

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
22 °C
Τετάρτη, 27 Μαΐου 6:00ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency