Από τύχη δεν θρηνήσαμε ανθρώπινη ζωή.
Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την πόλη της Κω λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι της Δευτέρας 21 Νοεμβρίου είχαν ως αποτέλεσμα την πτώση δέντρων στην περιοχή της Λάμπης (στην περιοχή όπου βρίσκεται το εργοστάσιο επεξεργασίας ντομάτας του κ. Κανακάρη).
Συγκεκριμένα ανεμοστρόβιλος ο οποίος χτύπησε την περιοχή προκάλεσε την πτώση 4 δέντρων (Αλμυρίκια), με τον δρόμο όπως είναι φυσικό να κλείνει.
Άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κω καθώς και μπουλντόζα του Δήμου Κω με οδηγό τον Αντώνη Βρούβα έσπευσαν στο σημείο για την απομάκρυνση των δέντρων, έτσι ώστε μετά από λίγη ώρα να δοθεί ξανά στην κυκλοφορία.
Δείτε παρακάτω βίντεο με τις δηλώσεις του Αντιδημάρχου κ. Σταμάτη Καμπουράκη ο οποίος μαζί με τον Κοινοτικό Σύμβουλο Κω Μανώλη Καματερό βρέθηκαν στο σημείο.
Αφορά οφειλές πολιτών προς το Δημόσιο, Δ.Ο.Υ., ΟΤΑ (α' και β' βαθμού), ασφαλιστικά Ταμεία και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου
Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν ολιγόλεπτες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Παρασκευή, από τις 08:00 έως τις 10:00, σε περιοχές της Κω
Κλειστή στην κυκλοφορία οχημάτων θα παραμείνει η Ακτή Κουντουριώτου την Παρασκευή και το Σάββατο, λόγω της διεξαγωγής των «Πανελλήνιων Αγώνων Ποδηλασίας Special Olympics Hellas» στην Κω
Την όγδοη θέση στην Ευρώπη και εννέα πανελλήνια ρεκόρ κατέκτησε ο αθλητής του ΠΑΣ Ανταγόρα Παναγιώτης Σπύρου, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Εφήβων που διεξάγεται στο Δυρράχιο της Αλβανίας
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας