Συνεδρίασε την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022 το Συμβούλιο της Κοινότητας Αντιμάχειας, στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος, με θέμα τα Προτεινόμενα έργα και τις δράσεις της Κοινότητας για την ένταξή τους στο πρόγραμμα εκτελεστέων έργων έτους 2023 του Δήμου Κω.
Τα προτεινόμενα έργα και οι δράσεις για το έτος 2023 είναι τα εξής:
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΕΡΓΑ
1) Ασφαλτόστρωση κεντρικού οδικού δικτύου Αντιμάχειας και σταμπωτό σε δύο συγκεκριμένα τμήματά του, ως εξής:
Ασφαλτοστρώσεις:
Α) Από το σημείο που βρίσκεται η μάντρα οικοδομικών υλικών «ΚΑΛΤΣΗ» έως την Κοινότητα Αντιμάχειας.
Β) Από το σημείο που βρίσκεται το Α.Τ.Ηρακλειδών έως το σημείο που βρίσκεται το Ταχυδρομείο Αντιμάχειας.
Γ) Από το σημείο που βρίσκεται το ΗΡΩΟ έως το Σχολικό Συγκρότημα «ΓΥΜΝΑΣΙΟΛΥΚΕΙΟ».
Σταμπωτό:
Α) Από το σημείο που βρίσκεται το Ταχυδρομείο Αντιμάχειας έως το σημείο που βρίσκεται το ΗΡΩΟ.
Β) Από το σημείο που βρίσκεται η Κοινότητα Αντιμάχειας έως την πλατεία Αγίας Τριάδας.
2) Ανάπλαση και ανάδειξη του χώρου «ΑΝΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΣΙΝΗ».
3) Ανάπλαση του Α.Β.Κ. 1196 δημοσίου ακινήτου αρμοδιότητας Κτηματικής Υπηρεσίας Δωδεκανήσου, εμβαδού 1.725τ.μ. που βρίσκεται στη θέση «ΤΕΡΛΑΚΟΝΙΑ», το οποίο μας παραχωρήθηκε για συγκεκριμένη χρήση και για αόριστο χρόνο.
4) Εφαρμογή ρυμοτομικού σχεδίου πόλεως Μαστιχάρι, στο Ο.Τ.69, στο Ο.Τ.45 και στο Ο.Τ.46 με κατασκευή γέφυρας που να συνδέει τα δύο τελευταία Ο.Τ.
5) Αντικατάσταση όλων των φωτιστικών σωμάτων του δημοτικού φωτισμού στο κεντρικό οδικό δίκτυο Μαστιχαρίου, από το σημείο του πρώην Δημοτικού Σχολείου μέχρι το λιμάνι και εντός των πυκνοδομημένων τμημάτων της πρώτης ανάπλασης.
6) Νέο δίκτυο όμβριων υδάτων στον οικισμό Μαστιχάρι, από το σημείο της εκκλησίας μέχρι το λιμάνι συνδέοντας και τα δυτικά τμήματα του σχεδίου πόλεως που περικλείουν τα Ο.Τ.1-2-4
Α -4-5-10-11-12-16-17 & 18.
7) Αναδιαμόρφωση χώρου στάθμευσης οχημάτων στο Ο.Τ.105 του σχεδίου πόλεως Μαστιχάρι, με σκοπό την αύξηση χωρητικότητας.
Με απόφαση του δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά, κλειστές θα παραμείνουν σε όλη την Κω την Τετάρτη όλες οι εκπαιδευτικές μονάδες και οι παιδικοί σταθμοί, εξαιτίας της επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων.
Η 80 ΑΔΤΕ διοργανώνει εκδήλωση στο Πυλί στο πλαίσιο εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Διατροφής, με σκοπό την ανάδειξη της διατροφικής, ιστορικής και πολιτισμικής αξίας του άρτου
Στο χρονοδιάγραμμα των εργασιών για την αποκατάσταση του λιμανιού και του παραλιακού μετώπου της Κεφάλου αναφέρθηκε ο δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην εκπομπή «Face to Face» του Kosnews24.
Η ανανεωμένη ιστοσελίδα rhodes.gr συνδυάζεται πλέον με την πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης Open Council, σηματοδοτώντας τη μετάβαση του Δήμου Ρόδου στην πλήρη ψηφιακή εξυπηρέτηση των πολιτών
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας