ΣΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
Την μπάλα στην εξέδρα πέταξε ο Δήμαρχος Κω όσον αφορά το κυκλοφοριακό στη Ζιά.

Συνάντηση του Δημάρχου Κω Θεοδόση Νικηταρά, με το Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυτέκνων Κω

Πολιτικη Τρίτη, 18η Οκτωβρίου 2022
af99b5c3c6e59dd2d532a8c04eca970d.jpg

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυτέκνων Κω υποδέχτηκε σήμερα, Τρίτη 18 Οκτωβρίου, στο γραφείο του ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς και συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος που αφορούν στις δράσεις αλλά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, σε πνεύμα κατανόησης και συνεργασίας για τα ζητήματα που διαχειρίζεται ο Σύλλογος για την στήριξη των πολύτεκνων οικογενειών του νησιού μας.

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων ζήτησε από το Δήμαρχο Κω να διερευνηθεί η δυνατότητα παραχώρησης ακινήτου, όμορου στο χώρο στέγασής του ή σε άλλο διαθέσιμο ακίνητο του Δήμου, ώστε να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες του και να λειτουργήσει σε αξιοπρεπείς συνθήκες.

Παράλληλα ζήτησε την οικονομική αρωγή του Δήμου και πρότεινε την συνδιοργάνωση εκδηλώσεων.

Ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς αντιμετώπισε θετικά τα αιτήματα του Συλλόγου και υποσχέθηκε να στηρίξει τη δράση του, στο βαθμό που επιτρέπεται από το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
zia5.jpg
ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ:  Η Ζιά χρειάζεται ένα ολιστικό σχέδιο ανάπτυξης και ευταξίας

‘’ Ο κ. Νικηταράς , μιλώντας για τα προβλήματα της Ζιάς συμπεριφέρεται σα να ανέλαβε Δήμαρχος σήμερα.''

stighmiotipo-othonis-2025-06-26-122447.png
Advertorial 26/06/25
Οι Τετάρτες αποκτούν άλλο νόημα! Ξεκινάει beach parties από τις 2 Ιουλίου το Ammos Beach Bar

Μετά τα εκρηκτικά Κυριακάτικα parties που είναι talk of the town, το Ammos Beach Bar ανεβάζει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά!

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
31 °C
Πέμπτη, 26 Ιουνίου 10:45ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency