Στο Ηρώο του αύλειου χώρου του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Νέας Αλικαρνασσού πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά, την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022, η επιμνημόσυνη δέηση από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ.κ Ναθαναήλ με τον Ιερό κλήρο της πόλης και κατάθεση στεφάνων με την παρουσία των Αρχών και του Λαού, για τον εορτασμό της ημέρας εθνικής μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος.
Νωρίτερα είχε προηγηθεί η Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νέας Αλικαρνασσού.
Το μνημείο το οποίο δημιούργησε ο κ. Δαυίδ Χατζηδαυίδ (Διευθυντής του Εργαστηρίου Ψηφιδωτών της Ιεράς Μητροπόλεώς μας) αποτελείται από ένα επιβλητικό ψηφιδωτό, το οποίο φιλοτεχνήθηκε προς τιμή των πεσόντων Μικρασιατών, με τη χορηγία της συμπολίτισσάς μας κ. Αντωνίας Σκαλέρη.
Δείτε φωτογραφίες.


Οι όροι ένταξης στη ρύθμιση που αφορά συνολικά 2.000.000 οφειλέτες και σύμφωνα με τους αρμόδιους θα είναι η τελευταία - Η προθεσμία, τα επιτόκια και όσα πρέπει να ξέρετε - Ηλεκτρονικοί έλεγχοι και κατασχέσεις για τους κακοπληρωτές
Το νέο εργαλείο θα επικεντρώνεται στη νέα νεοσύστατη δομή ΔΕΟΣ της ΑΑΔΕ που αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο στον συντονισμό και διενέργεια ελέγχων για βαριές και σύνθετες παραβάσεις