Αντ. Γιαννικουρής:..«Η προσφορά του Γιάννη Χαλίκου, είναι ένα φωτεινό παράδειγμα για όλους»

Κοινωνια Σάββατο, 3η Σεπτεμβρίου 2022
4697e90e7908952c12c87454f67c9147.jpg

Αντ. Γιαννικουρής:..«Η προσφορά του Γιάννη Χαλίκου, είναι ένα φωτεινό παράδειγμα για όλους»

Την ευγνωμοσύνη του και τα θερμά του συγχαρητήρια, στον ομογενή πατριώτη, Γιάννη Χαλίκο, εκφράζει με σχετική ανακοίνωσή του, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου κος Αντώνης Γιαννικουρής, ο οποίος παραβρέθηκε στην Κάλυμνο, στην ξεχωριστή αυτή τελετή εγκαινίων, της νέας πτέρυγας του Γενικού Νοσοκομείου της Καλύμνου, δωρεά του ομογενή συμπατριώτη μας - ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο Ντάργουιν της Αυστραλίας - που στέγασε και τον νέο αξονικό τομογράφο που χρηματοδότησε η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου.

«Οφείλουμε να εκφράσουμε όλοι μας, ένα τεράστιο ευχαριστώ, τονίζει στη δήλωσή του ο πρόεδρος του ΤΕΕ Αντώνης Γιαννικουρής, στην δωρεά αυτή του ομογενή συμπατριώτη μας, Γιάννη Χαλίκου. Μια προσφορά που έχει ως άμεσο αποδέκτη τον άνθρωπο και την θωράκιση του πιο πολύτιμου αγαθού: Της υγείας.

Με την ενέργειά του αυτή, ο συμπατριώτης μας, «οικοδομεί» στο νησί της Καλύμνου, από το οποίο κατάγεται, την αγάπη του προς τον συνάνθρωπο και τον τόπο του. Στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης στις πλέον σημαντικές υπηρεσίες υγείας της Καλύμνου, αφού όπως είναι γνωστό σε όλους μας υπηρεσίες υγείας χωρίς σύγχρονες υποδομές και στελεχιακό δυναμικό, δεν μπορούν να υπάρξουν.

Εκφράζω και πάλι τα θερμά μου συγχαρητήρια και την οφειλόμενη ευγνωμοσύνη στον ευεργέτη της Καλύμνου, Γιάννη Χαλίκο αλλά και σε όλους όσοι συμβάλλουν στην προσπάθεια για την βελτίωση των δομών υγείας στα νησιά μας.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
rithmisi-hreon-1024x577.webp
Ερχονται 72 δόσεις για χρέη σε Εφορία, Ταμεία – Ποιους απειλούν οι κατασχέσεις «εξπρές», οι κρυφές παγίδες

Οι όροι ένταξης στη ρύθμιση που αφορά συνολικά 2.000.000 οφειλέτες και σύμφωνα με τους αρμόδιους θα είναι η τελευταία - Η προθεσμία, τα επιτόκια και όσα πρέπει να ξέρετε - Ηλεκτρονικοί έλεγχοι και κατασχέσεις για τους κακοπληρωτές

audit_tax.webp
ΑΑΔΕ: Ανοίγει το «ΔΕΟΣ», η νέα γραμμή καταγγελιών κατά της φοροδιαφυγής και του λαθρεμπορίου

Το νέο εργαλείο θα επικεντρώνεται στη νέα νεοσύστατη δομή ΔΕΟΣ της ΑΑΔΕ που αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο στον συντονισμό και διενέργεια ελέγχων για βαριές και σύνθετες παραβάσεις

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
21 °C
Τετάρτη, 27 Μαΐου 7:31ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency