Ξύπνησαν αναμνήσεις από το παρελθόν, όταν η Ευαγγελίστρια στο Ασφενδιού έσφυζε από ζωή!
Περίπου 40 μαθητές και μαθήτριες που φοίτησαν στις δεκαετίες του 60 και του 70 στο ιστορικό σχολείο Ευαγγελιστρίας Ασφενδιού, τότε που το Ασφενδιού ήταν κεφαλοχώρι και το σχολείο ένα από τα πιο όμορφα σχολικά κτίρια της Δωδεκανήσου, συναντήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 20 Αυγούστου 2022, στην πλατεία της Ευαγγελίστριας και στο καφενεδάκι της Παναγίας.
Συμμαθητές και συμμαθήτριες, παιδικές φίλες και φίλοι ξαναέσμιξαν μετά από πολλά χρόνια.
θυμήθηκαν τα παιδικά τους χρόνια, λέγοντας ιστορίες από το σχολείο, το παιχνίδι στις αλάνες, στους δρόμους και τις αυλές των σπιτιών και γέλασαν με τις ίδιες ατάκες βγαλμένες από την παιδική τους αθωότητα, γυρίζοντας για λίγες ώρες πίσω στις παλιές τους γειτονιές, εκεί όπου τα παιδικά γέλια αντηχούν μέσα από τις πιο γλυκές αναμνήσεις τους!
Στο τέλος της βραδιάς υποσχέθηκαν να βρίσκονται κάθε χρόνο, και κάθε φορά να γίνονται περισσότεροι.
Οι όροι ένταξης στη ρύθμιση που αφορά συνολικά 2.000.000 οφειλέτες και σύμφωνα με τους αρμόδιους θα είναι η τελευταία - Η προθεσμία, τα επιτόκια και όσα πρέπει να ξέρετε - Ηλεκτρονικοί έλεγχοι και κατασχέσεις για τους κακοπληρωτές
Το νέο εργαλείο θα επικεντρώνεται στη νέα νεοσύστατη δομή ΔΕΟΣ της ΑΑΔΕ που αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο στον συντονισμό και διενέργεια ελέγχων για βαριές και σύνθετες παραβάσεις