Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο νησί της Κω το Brevet (μπρεβέ) Giro Di Coo 2022 - Η ανακοίνωση του Ποδηλατικού Ομίλου Κω

Αθλητικα Δευτέρα, 8η Αυγούστου 2022
d5af4296df18c5c579744a1ca3c497a2.jpg

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΚ

Το Σάββατο 6/8/22 διεξήχθη στο νησί της Κω το Brevet (μπρεβέ) Giro Di Coo 2022. Είναι ένας αγώνας αντοχής 200χλμ ενταγμένος στο καλεντάρι της Λέσχης Ποδηλατικού Τουρισμού Ελλάδος – Audax Randonneurs Grece. Στον αγώνα έλαβαν μέρος 35 αθλητές εγγεγραμμένοι στην Λέσχη και προπονητικά συνόδεψαν στην διαδρομή, επιπλέον, πάνω από 30 παιδιά από τους τρεις συλλόγους του νησιού ( Ποδηλατικός Όμιλος Κω, Ακαδημία Κω, Φιλίνος ) δίνοντας για γιορτινή ατμόσφαιρα στον αγώνα. Τα παιδιά συνόδεψαν με χλμ ανάλογα της ηλικίας τους τους αθλητές μέχρι το Μαστιχάρι και την Κέφαλο. Οι υπόλοιποι αθλητές συνέχισαν την δύσκολη και απαιτητική διαδρομή των 200χλμ σε μία ημέρα που το θερμόμετρο έφτασε τους 40 βαθμούς και την ανηφόρα να δυσκολεύει τα πόδια των αθλητών.

Πήραν εκκίνηση 35 αθλητές , τερμάτισαν 22 μαζί με τους τρεις της διοργάνωσης που το έτρεξαν πιο νωρίς ,όπως πάντα.

  1. ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
  2. ΓΚΡΑΤΣΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
  3. ΚΑΛΣΑΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
  4. ΚΟΤΖΑΤΑΠΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  5. ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  6. ΜΗΝΑΣ ΠΕΤΡΟΣ
  7. ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΡΙΟΣ
  8. ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
  9. ΑΘΑΝΑΣΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΣ
  10. ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  11. ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
  12. ΜΙΧΑΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
  13. ΣΙΔΕΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  14. ΧΟΥΣΕΝΚΑΔΗΡ ΧΑΤΖΗΣΟΥΛΗΣ
  15. ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  16. ΤΑΛΛΑΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  17. ΜΑΝΑΡΑΣ ΦΩΤΙΟΣ
  18. ΤΡΙΓΚΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
  19. ΦΛΩΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  20. ΔΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – PRE RIDE
  21. ΤΣΙΛΙΜΠΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – PRE RIDE
  22. ΝΤΑΡΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ – PRE RIDE

Κάθε χρόνο συμμετέχουν στον αγώνα ποδηλάτες με σκοπό την συμμετοχή και την εμπειρία, φέτος μας τίμησαν και οι μικροί αθλητές από τρείς συλλόγους του νησιού Ακαδημία Κω, Φιλίνος και Ποδηλατικός Όμιλος Κω. Δείγμα της ανάπτυξης και του στόχου της ποδηλασίας ως μέσο άθλησης , ψυχαγωγίας και γιορτής.

  • Ευχαριστούμε την οικογένεια Αποσπόρη και το Γιαννιώτικο για την φιλοξενία της εκκίνησης και τερματισμού του αγώνα στην Ιπποκράτους 1 στο κατάστημα Γιαννιώτικο και τις μπάρες και τα σάντουιτς που κέρασε τους αθλητές και ήταν πολύ νόστιμα και αναγκαία για τις απαιτήσεις της διατροφής στον αγώνα. Η Γιώτα είναι εγγύηση σε ότι και να φτιάχνει και ο Δημήτρης πάντα κοντά μας στις εκδηλώσεις βοηθάει πάντα!
  • Ευχαριστούμε τον Σακκήογλου Χασαν και το Zaman Fou για την συνοδεία των μικρών αθλητών και το κέρασμα των νερών στον αγώνα.
  • Ευχαριστούμε, από την διοργάνωση, τον Τσιλιμπή Βασίλη για την στελέχωση των κοντρόλ και την υπομονή του όλη την ημέρα στην ζέστη.
  • Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν και φέτος τερματίσαντες και μη, λάμπρυναν με την παρουσία τους τον αγώνα και στέλνουν το μήνυμα της συμμετοχής και ότι με καλή διάθεση και προετοιμασία μπορούμε και θέτουμε στόχους που φαντάζουν εξαρχής αδύνατοι. Ιδιαίτερα τους μικρούς αθλητές, μας έδωσαν μεγάλη χαρά!
  • Ευχαριστούμε το Kos Tv και τον Γιώργο Πίτση Giafka Sports, όπως και τα τοπικά ΜΜΕ για την άψογη επικοινωνία της εκδήλωσης.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:00 για ένα νυχτερινό μπρεβέ με εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες.

Μέχρι τους επόμενους αγώνες !

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2026-11-01-201725.png
Έφυγε από τη ζωή ο συμπολίτης μας Δημήτρης Γουρλάς του Μιχαήλ

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Γουρλάς του Μιχαήλ. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 3 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής πόλεως Κω

kaiserlis.webp
Όμιλος: Δημοτικές εκλογές, Πολεοδομία και Κτηματολόγιο - Ώρα για αλήθειες

Καθαρές απαντήσεις για το Κτηματολόγιο, την Πολεοδομία και τα σχέδια πόλης της Κω ζητά ενόψει των προσεχών δημοτικών εκλογών ο Όμιλος για τη Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση

stighmiotipo-othonis-2026-10-31-131447.png
Έφυγε από τη ζωή η συμπολίτισσά μας Μαρία Μυτιληνιού

Θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία της Κω η είδηση του θανάτου της Μαρίας Μυτιληνιού, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
19 °C
Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 11:08ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.

Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας

Στο iPhone και το iPad οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν ανοίγετε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας.

  1. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» . Αν δεν το βλέπετε, πατήστε πρώτα τις τρεις τελείες δίπλα στη διεύθυνση.
    Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στη γραμμή διευθύνσεων ή στο μενού του browser.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας».
  3. Αν εμφανίζεται το «Άνοιγμα ως εφαρμογής Ιστού», αφήστε το ενεργό. Μετά πατήστε «Προσθήκη».
  4. Ανοίξτε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Είστε πάλι συνδεδεμένοι

Χωρίς σύνδεση

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας