Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αναφορικά με την επιχείρηση έρευνας και διάσωσης αλλοδαπών στην θαλάσσια περιοχή νότια νοτιοανατολικά ν. Καρπάθου, γνωρίζεται ότι, στις 19:30 την 28-06-2022 το Φ/Γ “FREEDOM LINE” σημαίας Μάλτας αγκυροβόλησε έξωθεν λιμένα Καμάρι ν. Κω με 172 αλλοδαπούς. Άμεσα ΠΑΘ/Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. 050 προσέγγισε επί αυτού προς παραλαβή διασωθέντων, η οποία ολοκληρώθηκε μετά από 4 ώρες και 30 λεπτά.
Μετά από πολύωρες προσπάθειες των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., οι αλλοδαποί επιβιβάστηκαν στο ΠΑΘ, το οποίο τους μετέφερε ασφαλώς πρώτες πρωινές ώρες την 29-06-2022 στη ν. Κω.
Άπαντες είναι καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν με οχήματα της ΕΛ.ΑΣ. στο Κ.Υ.Τ. Κω προς καταγραφή και ταυτοποίηση. Από την τελική καταγραφή, προκύπτει ότι είναι 172 άτομα, εκ των οποίων 67 άνδρες, 23 γυναίκες και 82 ανήλικοι, με το μικρότερο να είναι 1 βρέφος μόλις 1 μηνός.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κω.




Ο σύλλογος «ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ» συγκέντρωσε το ποσό των 102.127,74 ευρώ στον «Περίπατο Ζωής 2026», χρήματα που θα διατεθούν κυρίως για τη στήριξη καρκινοπαθών στα νησιά μας.
Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα πραγματοποιηθούν ολιγόλεπτες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σε ολόκληρο το νησί της Κω την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ
Ζημιές τόσο στο εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού Ζηπαρίου προκάλεσαν άγνωστοι τις προηγούμενες ημέρες, καταστρέφοντας παιχνίδια και παιδαγωγικό υλικό
Νέα πτώση τμημάτων ψευδοροφής σημειώθηκε στο Νοσοκομείο Λέρου, λίγες ημέρες μετά από αντίστοιχο περιστατικό. Τα σωματεία των εργαζομένων καταγγέλλουν σοβαρά προβλήματα ασφάλειας και ζητούν άμεσο τεχνικό έλεγχο
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας