Κύπελλο Ελλάδος Ταεκβοντο 2022 - Επιστροφή µε επιτυχίες για τον ΠΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Κοινωνια Τετάρτη, 15η Ιουνίου 2022
e91182c400789dd546a593e4c2a3417f.jpg

Κύπελλο Ελλάδος Ταεκβοντο 2022


Επιστροφή µε επιτυχίες για τον ΠΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ


Με 1 χρυσό, 1 ασηµένιο και 5 χάλκινα πανελλήνια µετάλλια επέστρεψε ο Σύλλογος µας από το Κύπελλο Ελλάδος που διοργάνωσε η Ελληνική Οµοσπονδία ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ στις 10-12/6/2022 στη Χαλκίδα.


Ο Σύλλογος µας συµµετείχε µε 8 αθλητές-τριες και τους προπονητές του Σάκη Μπαραχάνο και Ειρήνη Σταµάτη. Συναρπαστικές µονοµαχίες και εξαιρετικό επίπεδο σε κάθε κατηγορία, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά των αγώνων, κατ’ εφαρµογή των νέων κανονισµών της παγκόσµιας οµοσπονδίας Ταεκβοντο.


Όλοι οι αθλητές µαςέδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και τους αξίζουν θερµά συγχαρητήρια ανεξαρτήτου αποτελέσµατος. Άλλωστε το σηµαντικότερο είναι η συµµετοχή και η προσπάθεια, στο πανέµορφο ταξίδι του αθλητισµού.

Θερµά συγχαρητήρια στους Χαράλαµπο Δραµουντανή χρυσό µετάλλιο, Γιώργο Σταµάτη ασηµένιο µετάλλιο, Νίκο Πλαγγεττη, Κωνσταντία Γουβαλη, Μαρία Σταµάτη, Μιλένα Γρκιγκορυάν και Πανορµίτη Μαλλιά χάλκινο µετάλλιο, και µια πέµπτη θέση µε την Μαρία Ντινώρη.


Επίσης ένα µεγάλο ευχαριστώ για την υποστήριξη τους σε όλους τους γονείς που αγωνίζονται µε τον δικό τους τρόπο και δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά να κάνουν τα όνειρα τους πραγµατικότητα.


- ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ-

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
17 °C
Κυριακή, 16 Νοεμβρίου 4:29ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency