Έφυγε από τη ζωή η Σεμίραμις Ψαρομπά

Κοινωνια Παρασκευή, 27η Μαΐου 2022
768085c65f9de468e7ed593e2659761b.jpg

Σήμερα το πρωί έφυγε από τη ζωή η Αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Καλύμνου, Σεμίραμις Ψαρομπά, μετά από μακροχρόνια ταλαιπωρία με την υγεία της, που την είχε απομακρύνει από την ενεργό δράση.

Η Σεμίραμις Ψαρομπά γεννήθηκε το 1949, σύζυγος του αείμνηστου Τάκη Ψαρομπά, της γνωστής οικογένειας της εταιρείας ΑΡΓΩ Α.Ε., υπηρέτησε για δεκαετίες την τοπική αυτοδιοίκηση, τόσο μέσα από τον δεύτερο βαθμό όσο και μέσα από τον πρώτο, έχοντας μεγάλη αποδοχή, καθώς πάντα έβγαινε από τους πρώτους σε ψήφους στις διάφορες εκλογικές αναμετρήσεις, ενώ υπήρξε πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων επί δεκαετίες και αγωνίστηκε για τα αιτήματα των πολυτέκνων οικογενειών του νησιού.

Μετά τις εκλογές του 2019, είχε αναλάβει και πάλι την Αντιδημαρχία καθημερινότητας και κοινωνικής πολιτικής του Δήμου που διατηρούσε μέχρι σήμερα.

palmoskalymnou.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
e7fe64a499626396f058d2a20cf413fb-(1).webp
Ανασχηματισμός στον Δήμο Κω - Δείτε τις αλλαγές!

Σε αναδιάταξη καθηκόντων των στελεχών της δημοτικής αρχής και κατανομής τους στις θέσεις ευθύνης, του δήμου και των Νομικών Προσώπων του, προχώρησε ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς.

stighmiotipo-othonis-2025-09-15-094550.png
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης στην Κω

Κατασχέθηκαν -47- γραμμ. κάνναβης, -2- δενδρύλλια κάνναβης κ.α.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
27 °C
Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 7:22ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency