Ημερίδα με θέμα «Νέες προκλήσεις στον τουρισμό: η περίπτωση της Κω» διοργανώνουν το Σάββατο 28 Μαϊου, ο Δήμος Κω και το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Προηγμένα Συστήματα Διοίκησης», το οποίο αποτελεί προϊόν συνεργασίας του Δήμου Κω με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 10.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδρίων και εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Κως».
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΛΕΤΗΣ
10.00 – 10.30 π.μ. Προσέλευση
10.30 -11.30 π.μ. ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ
11.30 – 11.45 π.μ. Διάλειμμα
11.45 -15.00 μ.μ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
- Συμπεράσματα Ημερίδας
Σημείωση: Η χρήση της προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Θα τηρηθούν όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Γραφείο Τύπου
Ο σύλλογος «ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ» συγκέντρωσε το ποσό των 102.127,74 ευρώ στον «Περίπατο Ζωής 2026», χρήματα που θα διατεθούν κυρίως για τη στήριξη καρκινοπαθών στα νησιά μας.
Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα πραγματοποιηθούν ολιγόλεπτες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σε ολόκληρο το νησί της Κω την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ
Ζημιές τόσο στο εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού Ζηπαρίου προκάλεσαν άγνωστοι τις προηγούμενες ημέρες, καταστρέφοντας παιχνίδια και παιδαγωγικό υλικό
Νέα πτώση τμημάτων ψευδοροφής σημειώθηκε στο Νοσοκομείο Λέρου, λίγες ημέρες μετά από αντίστοιχο περιστατικό. Τα σωματεία των εργαζομένων καταγγέλλουν σοβαρά προβλήματα ασφάλειας και ζητούν άμεσο τεχνικό έλεγχο
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας