Iατρικός Σύλλογος Κω: Στηρίζουμε την 3ημερη απεργία στις 26, 27 και 28 Μαΐου, στην οποία συμμετέχουν οι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ εργαστηριακοί ιατροί

Κοινωνια Τρίτη, 24η Μαΐου 2022
70f1674e6871ca290f9eb1aaca78097f.jpg

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κω στηρίζει την 3ημερη απεργία στις 26, 27 και 28 Μαΐου, στην οποία συμμετέχουν οι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ εργαστηριακοί ιατροί (μικροβιολόγοι, ακτινολόγοι, βιοπαθολόγοι, κ.α.).

Είναι βέβαιο ότι οι μικρες ιδιωτικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας κινδυνεύουν με λουκέτο εξαιτίας της παράλογης πολιτικής του ΕΟΠΥΥ που δημεύει το 70% των εσόδων τους, μέσω του Clawback και του Rebate.

Ο ΙΣΚΩ συμπαρίσταται στις κινητοποιήσεις των συναδέλφων εργαστηριακών ιατρών και ζητά την πλήρη κατάργηση του μέτρου αυτού, που καθιστά προβληματική έως αδύνατη τη λειτουργία κυρίως των μικρομεσαίων διαγνωστικών εργαστηρίων, με ό,τι κινδύνους για τη δημόσια υγεία αυτό μπορεί να συνεπάγεται.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΡΙΑ ΦΡΑΤΖΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΑΒΑΛΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
16 °C
Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 6:36ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency