Διανομή δεμάτων αγάπης σε ευάλωτες οικογένειες τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Κω
Το Περιφερειακό Τμήμα ΕΕΣ Κω, πιστό στις αξίες του ανθρωπισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης, τις άγιες ημέρες του Πάσχα διένειμε 510 δέματα αγάπης σε 205 οικογένειες του νησιού μας.
Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των συμπολιτών μας, χάρη στην ευαισθησία των οποίων μπορέσαμε να προσφέρουμε ανακούφιση σε ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες.
Η Πρόεδρος και τα Μέλη του Π.Σ. αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν από καρδιάς:
Επίσης, ευχαριστούν θερμά τους εθελοντές Ερυθροσταυρίτες και τους φίλους του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, χωρίς την βοήθεια των οποίων δεν θα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση της δράσης αυτής.


Έκκληση του εκπαιδευτικού προς την πολιτεία να βρεθεί παιδί για να φοιτήσει στην Α’ τάξη του Δ.Σ. ώστε να μην έχει την τύχη του σχολείου των Αρκιών και κινδυνεύσει με λουκέτο.Δύο μαθητές, ο Σάββας και ο Κυριάκος, φοιτούν στην Ε’ τάξη