Η Επιστολή της δημοτικής παράταξης «Η Κάλυμνος αλλάΖΕΙ», προς τον Δήμαρχο Καλύμνου!
Κύριε δήμαρχε
Με το βλέμμα στην τουριστική σεζόν που έρχεται, ως παράταξη σας προτείνουμε να προχωρήσουμε ως Δήμος, στην αγορά ενός μικρού ασθενοφόρου για τις μικρές γειτονιές και δρόμους του νησιού μας. Το ασθενοφόρο αυτό θα παραχωρηθεί στο ΕΚΑΒ του Νοσοκομείου μας, προκειμένου να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες που ενδέχεται να προκύψουν τους μήνες που έρχονται
Επιπρόσθετα προτείνουμε να προχωρήσουμε σε προμήθεια 6 απινιδιτών προκειμένου να τοποθετηθούν σε πολυσύχναστες παραλίες του νησιού και στην κεντρική πλατεία του νησιού μας. Οι απινιδωτές θα τοποθετηθούν σε επιλεγμένα καταστήματα πλησίον των παραλιών με την απαραίτητη προϋπόθεση πως οι ιδιοκτήτες θα εκπαιδευτούν στην χρήση αυτών από στελέχη του ΕΚΑΒ Καλύμνου.
Να σας υπενθυμίσουμε πως για την αγορά των παραπάνω μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την χρηματοδότηση που έχει δοθεί σε εμάς για λόγους COVID και που ανέρχεται αυτήν την στιγμή σε ένα ποσό της τάξης των 100.000 ευρώ και είναι διαθέσιμα στα ταμεία του Δήμου.
Μετά τιμής
για το Γραφείο Τύπου για την Παράταξη
Ο υπεύθυνος Ο επικεφαλής
ΧΑΡΤΟΦΙΛΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ο σύλλογος «ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ» συγκέντρωσε το ποσό των 102.127,74 ευρώ στον «Περίπατο Ζωής 2026», χρήματα που θα διατεθούν κυρίως για τη στήριξη καρκινοπαθών στα νησιά μας.
Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα πραγματοποιηθούν ολιγόλεπτες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σε ολόκληρο το νησί της Κω την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ
Ζημιές τόσο στο εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού Ζηπαρίου προκάλεσαν άγνωστοι τις προηγούμενες ημέρες, καταστρέφοντας παιχνίδια και παιδαγωγικό υλικό
Νέα πτώση τμημάτων ψευδοροφής σημειώθηκε στο Νοσοκομείο Λέρου, λίγες ημέρες μετά από αντίστοιχο περιστατικό. Τα σωματεία των εργαζομένων καταγγέλλουν σοβαρά προβλήματα ασφάλειας και ζητούν άμεσο τεχνικό έλεγχο
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας