ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ: Έναρξη συνεργασίας ως αμμισθί Επιστημονική Συνεργάτις, με την Ψυχολόγο – Κοινωνική Λειτουργό , κ. Παναγιώτα Σαλούρου

Κοινωνια Τετάρτη, 13η Απριλίου 2022
26e37bebeb3efae4de6aeab8293cbc9c.jpg

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ , έχουν την τιμή να ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας ως αμμισθί Επιστημονική Συνεργάτις, την Ψυχολόγο – Κοινωνική Λειτουργό , κ. Παναγιώτα Σαλούρου .

Η κ. Σαλούρου διαθέτει μακράν εμπειρία στον χώρο της Ειδικής Αγωγής , Εκπαίδευσης - Συμβουλευτικής των Οικογενειών με Άτομα με Αναπηρία .

Πέραν όμως από την επιστημονική της κατάρτιση , η κ. Σαλούρου έχει ήδη συντελέσει σπουδαίο έργο , στο Κέντρο μας τα προηγούμενα χρόνια .

Διαθέτει άριστες σχέσεις με τα παιδιά και τις οικογένειές τους , αλλά και εξαιρετική δικτύωση στην Κοινότητα και τους φορείς .

Αποτελεί τιμή για το Κέντρο μας , ότι ολοένα και περισσότεροι επιστήμονες από την Κοινότητα αναγνωρίζουν έμπρακτα τις προσπάθειες του προσωπικού και επιθυμούν να συμβάλλουν στο έργο τους .

Ευχόμαστε λοιπόν στην κα Σαλούρου καλή συνέχεια στο έργο που ήδη έχει ξεκινήσει , με τη νέα της ιδιότητα , στο Σβουρένειο ΚΔΑΠΑμεΑ Δήμου Κω .

Ο Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ

Ιωάννης Καλλούδης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
14 °C
Τρίτη, 7 Απριλίου 5:45ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency