Πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Επιτροπής Τουρισμού στη Λέρο ενόψει της τουριστικής περιόδου

Κοινωνια Τρίτη, 29η Μαρτίου 2022
72440850d5d1c27b69d1feb0099bb5fa.jpg

ΔΗΜΟΣ ΛΕΡΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2022

Ολοκληρώθηκε η προγραμματισμένη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Τουρισμού παρουσία των μελών της επιτροπής, του Διοικητή του ΑΤ Λέρου Αστυνόμο Β κ. Κωνσταντίνος Πολυδωρόπουλος, του Υπαστυνόμου Β κ. Αντώνιο Δήμογλου, προέδρων εμπορικού συλλόγου, ξενοδόχων, ενοικιαζομένων δωματίων, Καφεζυθεστιατόρων, επαγγελματιών ταξί , του μοτοσυκλετιστικού και του ποδηλατικού συλλόγου.

Ο Δήμαρχος κ. Κόλιας αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους, έκανε έναν απολογισμό όσον αφορά τη διαχείριση της πανδημίας, των προβλημάτων που προέκυψαν τα δύο τελευταία έτη και την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής λήψης ευνοϊκών μέτρων για την ανακούφιση των επαγγελματιών, τόνισε ότι πρέπει όλοι να είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε τους επισκέπτες της ερχόμενης τουριστικής περιόδου που ευελπιστεί ότι θα εξελιχθεί ομαλά.

Επίσης, τόνισε ότι πρέπει να δείξουμε σεβασμό προς τους επισκέπτες αλλά και να μεριμνήσουμε για την ασφάλεια, την ευχαρίστηση και την άνετη διαμονή τους λαμβάνοντας εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής όλα τα απαιτούμενα μέτρα τάξης σε συνεργασία με το ΑΤ και το Λιμεναρχείο Λέρου.

Τέλος, ο κ. Κόλιας ανακοίνωσε ότι εκτός αστάθμητων παραγόντων έχουν προγραμματιστεί για το νησί μας αφίξεις κρουαζιερόπλοιων και τουριστικών σκαφών από τα απέναντι τουρκικά παράλια.

Ας δείξουμε επαγγελματισμό, αλληλεγγύη και θετικό πνεύμα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ante-geia-ston-karkino.webp
Περίπατος Ζωής 2026: Ένα ''ποτάμi'' αγάπης συγκέντρωσε 102.127,74 €

Ο σύλλογος «ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ» συγκέντρωσε το ποσό των 102.127,74 ευρώ στον «Περίπατο Ζωής 2026», χρήματα που θα διατεθούν κυρίως για τη στήριξη καρκινοπαθών στα νησιά μας.

deddie-reyma.webp
Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Κυριακή 18 Οκτωβρίου σε όλο το νησί της Κω

Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα πραγματοποιηθούν ολιγόλεπτες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σε ολόκληρο το νησί της Κω την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ

stighmiotipo-othonis-2026-10-16-081325.png
Άγνωστοι προκάλεσαν φθορές στον Δημοτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό Ζηπαρίου

Ζημιές τόσο στο εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού Ζηπαρίου προκάλεσαν άγνωστοι τις προηγούμενες ημέρες, καταστρέφοντας παιχνίδια και παιδαγωγικό υλικό

stighmiotipo-othonis-2026-10-16-080233.png
Νέα πτώση οροφής στο Νοσοκομείου Λέρου

Νέα πτώση τμημάτων ψευδοροφής σημειώθηκε στο Νοσοκομείο Λέρου, λίγες ημέρες μετά από αντίστοιχο περιστατικό. Τα σωματεία των εργαζομένων καταγγέλλουν σοβαρά προβλήματα ασφάλειας και ζητούν άμεσο τεχνικό έλεγχο

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
18 °C
Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 10:30ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.

Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας

Στο iPhone και το iPad οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν ανοίγετε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας.

  1. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» . Αν δεν το βλέπετε, πατήστε πρώτα τις τρεις τελείες δίπλα στη διεύθυνση.
    Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στη γραμμή διευθύνσεων ή στο μενού του browser.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας».
  3. Αν εμφανίζεται το «Άνοιγμα ως εφαρμογής Ιστού», αφήστε το ενεργό. Μετά πατήστε «Προσθήκη».
  4. Ανοίξτε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Είστε πάλι συνδεδεμένοι

Χωρίς σύνδεση

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας