Xρηματοδότηση της Β’ φάσης Αποκατάστασης του πρώην Ξενοδοχείου «Λέρος» στο Λακκί με το ποσό των 2.197.323€, από το Υπουργείο Πολιτισμού

Κοινωνια Τρίτη, 15η Μαρτίου 2022
04f6a566a6ab10461cea8c69ebc28fc7.jpg
Εν αναμονή της παρουσίασης του στρατηγικού σχεδίου Master Plan στο νησί μας, από την Υπουργό Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη και των αρμοδίων Υπερεσιακών Στελεχών του ΥΠΟΑ το αμέσως επόμενο διάστημα, για ένα βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης για τη Λέρο και ειδικότερα των οικισμών Λακκίου και Λεπίδων, η Υπουργός Πολιτισμού κατά την επίσκεψη της στο νησί της Ρόδου ανακοίνωσε τη χρηματοδότηση της Β’ φάσης Αποκατάστασης του πρώην Ξενοδοχείου «Λέρος» στο Λακκί με το ποσό των 2.197.323€.
Ο Δήμαρχος Λέρου ευχαριστεί την Υπουργό κ. Μενδώνη και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Γεώργιο Διδασκάλου για τη σημαντική αυτή χρηματοδότηση αποκατάστασης της Β’ Φάσης του Ξενοδοχείου «Λέρος», τονίζοντας ότι είναι η αρχή σε μία σειρά σημαντικών χρηματοδοτήσεων μέσω του ταμείου ανάκαμψης, για την αποκατάσταση κτιριακών αποθεμάτων του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και την ανάδειξη τους.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
inshot_20251117_170622513.jpg
Η Κως πενθεί! Έφυγε από τη ζωή ο Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου του Μιχαήλ

Ανείπωτος ο πόνος μας, μα και βαθιά η περηφάνια για τον ΑΝΘΡΩΠΟ Αλκιβιάδη, για τον δικό μας Άνθρωπο.

155d9589-744f-47ae-9e60-c2c4903d5325.jpg
Στάθης Μαστροκούκος, δάσκαλος της Τελένδου: Τα νησιά μας, τα σχολεία μας και τα μάτια μας!

Έκκληση του εκπαιδευτικού προς την πολιτεία να βρεθεί παιδί για να φοιτήσει στην Α’ τάξη του Δ.Σ. ώστε να μην έχει την τύχη του σχολείου των Αρκιών και κινδυνεύσει με λουκέτο.Δύο μαθητές, ο Σάββας και ο Κυριάκος, φοιτούν στην Ε’ τάξη

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
20 °C
Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 12:16ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency