ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΑΡΧΕΙΟΥ ΚΩ - ΝΙΣΥΡΟΥ
Ξεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για το Πρόγραμμα «Προώθηση της απασχόλησης μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 25.000 άτομα σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ)/ συναφείς φορείς, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων» οκτάμηνης διάρκειας, με τη δημοσίευση της σχετικής πρόσκλησης από τον ΟΑΕΔ και την ανάρτησή της στον διαδικτυακό τόπο του Οργανισμού (www.oaed.gr).
Το πρόγραμμα απευθύνεται στους εγγεγραμμένους στο Μητρώο του ΟΑΕΔ ανέργους που πληρούν τις ειδικότερες προϋποθέσεις συμμετοχής που αναφέρονται στη σχετική πρόσκληση (ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Νο 2/2022-ΑΔΑ 9ΤΖΓ4691ΩΖ-ΒΧ1). Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Παρασκευή 18 Μαρτίου.
Η υποβολή αιτήσεων από τους ενδιαφερομένους γίνεται μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Δημοσίουgov.gr
Επίσης μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση και στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο καταχώρισης ηλεκτρονικών αιτήσεων.
Για την Περιφερειακή Ενότητα Κω-Νισύρου προβλέπονται 11 θέσεις των παρακάτω ειδικοτήτων:
-ΔΕ Διοικητικού /Διοικητικού Λογιστικού/Λογιστικής/Οικονομικού/
-ΔΕ Κλητήρων /Οδηγών Β’ κατηγορίας
-ΤΕ Νοσηλευτών
-ΤΕ Πληροφορικής
-ΠΕ Ανθρωπιστικών σπουδών
-ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών
-ΠΕ/ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών
Τηλ Επαρχείου Κω-Νισύρου 2242057901-2242057902-2242057903
Ο Έπαρχος Κω-Νισύρου
Καμπανής Ιωάννης
Ανείπωτος ο πόνος μας, μα και βαθιά η περηφάνια για τον ΑΝΘΡΩΠΟ Αλκιβιάδη, για τον δικό μας Άνθρωπο.
Έκκληση του εκπαιδευτικού προς την πολιτεία να βρεθεί παιδί για να φοιτήσει στην Α’ τάξη του Δ.Σ. ώστε να μην έχει την τύχη του σχολείου των Αρκιών και κινδυνεύσει με λουκέτο.Δύο μαθητές, ο Σάββας και ο Κυριάκος, φοιτούν στην Ε’ τάξη