Συνάντηση Θεοδωρικάκου με εκπρόσωπους της Fraport για την ασφάλεια σε κρίσιμα αεροδρόμια
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος παρουσία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη συναντήθηκε σήμερα με τους εκπροσώπους της Fraport στην Ελλάδα Alexander Zinell (chief executive officer), Ηλία Μαραγκάκη (chief operating officer) και Κωνσταντίνο Παπακωνσταντίνου (head of strategy).
Συζητήθηκε η ενίσχυση της συνεργασίας και τα μέτρα για την ασφάλεια των τουριστών στα κρίσιμα αεροδρόμια της χώρας. Ενόψει της τουριστικής περιόδου, όπως ήδη έχει ανακοινωθεί, η πρόσθετη αστυνομική δύναμη σε αεροδρόμια και τουριστικούς προορισμούς θα είναι αυξημένη φέτος κατά 50%.
Γράφει ο Καΐσερλης Κώστας
Ξεκινάει η διαδικασία πιστοποίησης των Εθελοντικών Ομάδων Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κω, της ΕΟΔ και της ΛΕΚ
Σοβαρά τραύματα στο κεφάλι για 2 από τους 3 Έλληνες.
Με γνώμονα τον άνθρωπο, την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών το δημοτικό ραδιόφωνο εμπλουτίζεται με νέες ενημερωτικές, μουσικές και ψυχαγωγικές εκπομπές.