Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries ανακοίνωσε τα νέα διαμορφωμένα δρομολόγια των πλοίων της, από και προς τα Δωδεκάνησα, που θα τεθούν σε εφαρμογή αμέσως μετά τη λήξη του απαγορευτικού.
Τα δρομολόγια των πλοίων, θα διαμορφωθούν ως ακολούθως:
BLUE STAR 2
Τρίτη 08/02/2022: Το δρομολόγιο από Ρόδο στις 16:00, για Κω-Λέρο-Πάτμο-Πειραιά, δε θα πραγματοποιηθεί.
Τετάρτη 09/02/2022: Το δρομολόγιο από Πειραιά 18:00 για Σύρο-Πάτμο-Λέρο-Κάλυμνο-Κω-Ρόδο, δε θα πραγματοποιηθεί.
Πέμπτη 10/02/2022: Το πλοίο θα αναχωρήσει από Ρόδο στις 16:00 για Κω-Κάλυμνο-Λέρο-Πάτμο-Πειραιά.
BLUE STAR PATMOS
Τρίτη 08/02/2022: Το δρομολόγιο από Πειραιά στις 15:00 για Πάτμο-Λειψούς-Λέρο-Κάλυμνο-Κω-Σύμη-Ρόδο-Κάρπαθο-Κάσο και επιστροφή δε θα πραγματοποιηθεί.
Πέμπτη 10/02/2022: Το πλοίο θα αναχωρήσει από Πειραιά στις 15:00 για Λειψούς-Κάλυμνο-Κω-Νίσυρο-Τήλο-Σύμη-Ρόδο-Καστελλόριζο.
Ανείπωτος ο πόνος μας, μα και βαθιά η περηφάνια για τον ΑΝΘΡΩΠΟ Αλκιβιάδη, για τον δικό μας Άνθρωπο.
Έκκληση του εκπαιδευτικού προς την πολιτεία να βρεθεί παιδί για να φοιτήσει στην Α’ τάξη του Δ.Σ. ώστε να μην έχει την τύχη του σχολείου των Αρκιών και κινδυνεύσει με λουκέτο.Δύο μαθητές, ο Σάββας και ο Κυριάκος, φοιτούν στην Ε’ τάξη