Ρόδος – Υπόθεση 8χρονης: Ομολόγησε η συγγενής του παιδιού

Κοινωνια Τρίτη, 19η Οκτωβρίου 2021
21cacc9bb080375381391b87d6c49132.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ν. Αιγαίου, η θεία της 8χρονης για την οποία καταγγέλθηκε βιασμός πριν από μέρες, ομολόγησε στην αστυνομία ότι η ίδια ήταν υπεύθυνη για την ψευδή καταγγελία. Aναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Η θεία της μικρής, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ Ν. Αιγαίου, έπεισε τη μητέρα της 8χρονης ότι το παιδί της κακοποιήθηκε και για να αποσιωπηθεί η υπόθεση, η μητέρα θα έπρεπε να καταβάλλει το ποσό των 200 ευρώ σε φίλη της. Η θεία φέρεται να ενέπλεξε στην υπόθεση και τον παππού της 8χρονης.

Τόσο ο ιατροδικαστής όσο και ο γυναικολόγος που εξέτασαν το παιδί απέκλεισαν το ενδεχόμενο του βιασμού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική» η 8χρονη φαίνεται να υπέστη ρήξη του του παρθενικού υμένα, χωρίς ωστόσο διείσδυση, από γυναίκα συγγενή που εκμεταλλεύθηκε μία λοίμωξη στα γεννητικά όργανα της μικρής, προκειμένου να εξασφαλίσει ευτελές οικονομικό αντάλλαγμα.Η γυναίκα, που φέρεται να έχει προβλήματα με ουσίες, έπεισε τη μητέρα ότι το παιδί της κακοποιήθηκε και για να κουκουλωθεί η υπόθεση θα έπρεπε να καταβάλλει το ποσό των 200 ευρώ σε φίλη της, που εργάζεται στο «Χαμόγελο του Παιδιού» το οποίο είχε ενημερώσει. Η ίδια φέρεται να ενέπλεξε στην υπόθεση και τον παππού της 8χρονης.

ertnews.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
24 °C
Πέμπτη, 3 Ιουλίου 7:19ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency