ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΟΠΑΒΣ
Πρασινίζει το «ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ»! Το δρόμο που περίμεναν γενιές και γενιές Κώων πήρε από το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021 η ανακαίνιση και ο εκσυγχρονισμός του ιστορικού γηπέδου «ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ».
«Ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου 16 Οκτωβρίου 2021, οι εργασίες τοποθέτησης του συνθετικού χλοοτάπητα από την ανάδοχο εταιρεία, στο ιστορικό γήπεδο ‘’Ανταγόρας’’.
Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα, η δημιουργία ενός σύγχρονου γηπέδου θα δώσει στην πόλη της Κω ένα εξαίρετο σημείο αναφοράς και συνάντησης για την νεολαία, για όλους τους πολίτες της Κω.
Η υπόσχεση που είχε δώσει ο δήμαρχος Κω κ. Θεοδόσης Νικηταράς, στον αγώνα ποδοσφαίρου, που γίνεται κάθε χρόνο στην μνήμη του αείμνηστου Χάρη Πασσανικολάκη, παίρνει σάρκα και οστά.
Το ιστορικό γήπεδο ‘’Ανταγόρας’’ πρασινίζει.
Ο Δήμαρχος Κω κ. Θεοδόσης Νικηταράς σε συνεχή συνεργασία με τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ ΚΩ κ. Παναγιώτη Χατζηχριστοφή , με την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού- Αθλητισμού και Τουρισμού κ. Σέβη Βλάχου και τα στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου και του ΔΟΠΑΒΣ Κω, ανταποκρίθηκαν στα αισθήματα των συμπατριωτών μας για το παλιό γήπεδο «ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ» και στις δεσμεύσεις τους για ταχύτερη απόδοση του γηπέδου στους νέους και στις νέες του νησιού μας, οι οποίοι θα έχουν σύντομα τη δυνατότητα να αθλούνται σε ένα σύγχρονο και ασφαλές γήπεδο.
Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες.
Προβλέπεται η τοποθέτηση τεχνητού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς, ενώ έχει γίνει η κατασκευή και συντήρηση αποδυτηρίων και η ανακαίνιση των κερκίδων. Οι εργασίες της τοποθέτησης του συνθετικού τάπητα θα ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες. Το έργο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους του Δήμου μας και θα κοστίσει 361.175 €
Θεωρώντας τον αθλητισμό ως κοινωνικό αγαθό που προάγει την ψυχική, πνευματική και σωματική υγεία των πολιτών και που αφορά επί της ουσίας στην ίδια την ποιότητα ζωής τους, ο Δήμος ΚΩ και ο ΔΟΠΑΒΣ ΚΩ θα δημιουργήσουν ένα ευρύτατο δίκτυο αθλητικών εγκαταστάσεων που προορίζονται για σωματική άσκηση και ψυχαγωγία σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες της Κω.
Προτεραιότητα του Δήμου ΚΩ και του ΔΟΠΑΒΣ ΚΩ, αποτελεί η διασφάλιση των υποδομών, ώστε η άθληση να είναι προνόμιο όλων. Εκτός από τη δημιουργία νέων αθλητικών χώρων , ο Δήμος ΚΩ και ο ΔΟΠΑΒΣ ΚΩ στοχεύουν στην ποιοτική αναβάθμιση των υπαρχόντων υποδομών και στη δημιουργία νέων θεσμών, που θα προβάλουν το αθλητικό ιδεώδες για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των νεότερων και όχι μόνο δημοτών του.
Με ιδιαίτερη τιμή και εκτίμηση,
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΟΠΑΒΣ ΚΩ



Ο σύλλογος «ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ» συγκέντρωσε το ποσό των 102.127,74 ευρώ στον «Περίπατο Ζωής 2026», χρήματα που θα διατεθούν κυρίως για τη στήριξη καρκινοπαθών στα νησιά μας.
Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα πραγματοποιηθούν ολιγόλεπτες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σε ολόκληρο το νησί της Κω την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ
Ζημιές τόσο στο εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού Ζηπαρίου προκάλεσαν άγνωστοι τις προηγούμενες ημέρες, καταστρέφοντας παιχνίδια και παιδαγωγικό υλικό
Νέα πτώση τμημάτων ψευδοροφής σημειώθηκε στο Νοσοκομείο Λέρου, λίγες ημέρες μετά από αντίστοιχο περιστατικό. Τα σωματεία των εργαζομένων καταγγέλλουν σοβαρά προβλήματα ασφάλειας και ζητούν άμεσο τεχνικό έλεγχο
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας