Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε η σχολική χρονιά στα σχολεία του Δήμου Κω.
Η κάμερα του kosnews24 βρέθηκε στις 11:00 το πρωί της Δευτέρας 13 Σεπτεμβρίου στο 1ο και 3ο Γυμνάσιο Κω, όπου τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ, ενώ από τη Δημοτική Αρχή ''το παρών'' έδωσε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ιωάννης Καλλούδης.
Ευχή όλων ήταν σύντομα το 3ο Γυμνάσιο Κω να στεγάζεται σε δικό του σχολικό κτίριο, έτσι ώστε οι συνθήκες να είναι αυτές που αρμόζουν για τη σωστή φοίτηση των μαθητών.
Στις 12:00 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός και στο 1ο Λύκειο Κω, παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ, του Επάρχου Κω- Νισύρου κ. Ιωάννη Καμπανή, του Δημάρχου Κω κ. Θεοδόση Νικηταρά και του Αντιδημάρχου κ. Παναγιώτη Αβρίθη.
Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες από τον αγιασμό και τις ομιλίες στα δύο εκπαιδευτικά ιδρύματα του νησιού μας.
Σκοπός της έρευνας είναι η διερεύνηση της τέλεσης του αδικήματος των επικίνδυνων παρεμβάσεων στη συγκοινωνία αεροσκαφών, αλλά και το πώς προκλήθηκαν οι παρεμβολές σε όλες σχεδόν τις συχνότητες του FIR Αθηνών.
Στην προβλήτα μπροστά από το Διοικητήριο, στην πόλη της Κω, η καθιερωμένη Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στη θάλασσα.
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε ισχύ στην πόλη της Κως από την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου έως και το Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2026.