Χ. Κόκκινος: Οι νοσοκομειακοί εκθέτουν τον Χατζημάρκο! Οι δομές υγείας των νησιών μας παραμένουν αστελέχωτες!

Πολιτικη Πέμπτη, 26η Αυγούστου 2021
1746736378a4d76b5aa17afa3fd2c48f.jpg

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ


Οι νοσοκομειακοί εκθέτουν τον Χατζημάρκο!
Οι δομές υγείας των νησιών μας παραμένουν αστελέχωτες!

Αναπάντητη παραμένει από την "σαστισμένη"
Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου η ανακοίνωση των εργαζομένων στο νοσοκομείο της Σύρου που εκθέτει τον Περιφερειάρχη κ. Χατζημάρκο!

Ακυρώνουν τις πρόσφατες πανηγυρικές ανακοινώσεις της Περιφερειακής Αρχής Ν. Αιγαίου που αφορούσαν διορισμούς στις δομές υγείας της νησιωτικής Περιφέρειας μας! Στην ανακοίνωση τους αναφέρουν ότι οι δυο(2) γιατροί και οι εικοσιπέντε (25)εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο της Σύρου δεν αποτελούν νέες προσλήψεις αλλά... υπηρετούσαν εδώ και αρκετό καιρό(1-1,5 έτος) ! Αποκαλύπτουν την πραγματικότητα!
Το μόνο που.... άλλαξε ήταν ότι θα μισθοδοτούνται στο εξής από το ΕΣΠΑ!

Μετά τα τραγελαφικά που ζήσαμε από τον κ. Χατζημάρκο και την Περιφερειακή του αρχή και αφορούν :

-την τοποθέτηση(εν μέσω πανδημίας) Αντιπεριφερειάρχη σε θέματα Υγείας, ατόμου χωρίς επιστημονικές γνώσεις και... φυσικά ούτε της ιατρικής!

-τη σύγκρουση με το σύλλογο των ιατρών του Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανησου (Πάτμου, Λειψων, Λέρου) για αχρείαστο υλικό που διατέθηκε από την Π. Ν. Α. στις δομές υγείας αυτών των νησιών (όλα αγορασμένα με δημόσιο χρήμα...)!

-η σύγχυση σε νησιώτες μας και τα θλιβερά γεγονότα που δημιουργήθηκαν με καλοπληρωμένα (πάλι από δημόσιο χρήμα...) rapid test που διένειμε η Π. Ν.Α. και εμφάνιζαν θετικούς στον covid.... ενώ τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν αρνητικοί!

-τη μετάθεση της ευθύνης σε.... υπάλληλο (αγνώστων στοιχείων μέχρι σήμερα ...) στην εταιρεία "Γαληνός" της Π. Ν. Α. ότι- τάχα - αυτή φταίει που όρισε "επιστημονική υπεύθυνο"... Περιφερειακή Σύμβουλο που δεν ήταν.... επιστήμων και... τάχα δεν το γνώριζε ... πάρα το ότι συμμετείχε στις συνεδριάσεις του Δ. Σ.!

-τη σύγκρουση της ηγεσίας της Π. Ν. Α. με τους Ιατρικούς Συλλόγους της περιοχής μας και την έλλειψη ουσιαστικής συνεργασίας με το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό των δημοσίων δομών υγείας!

Η ανακοίνωση των εργαζομένων στο Νοσοκομείο της Σύρου είναι "καταπέλτης" για τον κ. Χατζημάρκο! Σε συνδυασμό με το αίτημα του Δ. Σ. του νοσοκομείου Σύρου αλλά και τα δίκαια αιτήματα για ΑΜΕΣΗ ενίσχυση με προσωπικό του νοσοκομείου Ρόδου και των άλλων δομών υγείας των νησιών μας, εμφανίζεται πλέον σε όλο του το μεγαλείο το" διαζύγιο" της Περιφερειακής Αρχής Ν. Αιγαίου με τα προβλήματα της καθημερινότητας!

Τα χρήματα του ΕΣΠΑ δεν πρέπει να χάνονται ούτε επιτρέπεται να τα πάρει κάποιος.... σπίτι του! Επιβάλλεται να διατεθούν προς όφελος της κοινωνίας, είναι λεφτά των Ευρωπαίων και των Ελλήνων φορολογουμενων.
Με δεδομένο ότι η πανδημία συνεχίζεται με αυξητικές τάσεις, θα ήταν χρησιμότερο να στελεχωθουν οι δομές υγείας των νησιών μας και να σταματήσουν από την Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου οι ανούσιοι πανηγυρισμοί για το αυτονόητο πριν προκαλέσουν ειρωνικό γέλιο... "και στον κάθε πικραμενο"!

Η "επιδερμική" ενασχόληση με την πανδημία και τα ανούσια επικοινωνιακα τεχνάσματα εξοργίζουν την κοινωνία και προκαλούν τους.... "ήρωες με τις μασκες" που κρατούν όρθια - με δύσκολο αγώνα- τη δημόσια υγεία!


ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

-Επικεφαλής του Περιφερειακου Συνδυασμού "ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ"
-Περιφερειακος Σύμβουλος Π. Ε. Ρόδου
Αντιπρόεδρος Εποπτικου Συμβουλίου ΕΝΠΕ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Ο σύνδεσμος αντιγράφηκε!
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
aerodromioo.jpg
Αεροδρόμιο Κω: Στους 520.088 οι επιβάτες τον Σεπτέμβριο – Μικρή αύξηση 0,8%

Μικρή αύξηση της επιβατικής κίνησης κατά 0,8% καταγράφηκε τον Σεπτέμβριο στον Αερολιμένα Κω «Ιπποκράτης», όπου διακινήθηκαν συνολικά 520.088 επιβάτες σύμφωνα με τα στοιχεία της Fraport Greece

stighmiotipo-othonis-2026-10-14-073435.png
Κοινοβουλευτική παρέμβαση του Βασίλη Α. Υψηλάντη για το αυξημένο κόστος της ακτοπλοϊκής μετακίνησης των αθλητικών σωματείων των νησιών

Κοινοβουλευτική αναφορά προς το Υπουργείο Ναυτιλίας κατέθεσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης, αναδεικνύοντας το ιδιαίτερα αυξημένο κόστος της ακτοπλοϊκής μετακίνησης που επιβαρύνει τα αθλητικά σωματεία των νησιών

mulonas.jpg
Νίκος Μυλωνάς; ‘’Δεν προκάναμε’’ στη διαχείριση των απορριμμάτων - Πληρώνουμε και θα πληρώνουμε ακριβά! Ευθύνες Δημοτικής και Περιφερειακής αρχής

Ευθύνες στη δημοτική και την περιφερειακή αρχή για τη διαχείριση των απορριμμάτων καταλογίζει ο Νίκος Μυλωνάς, κάνοντας λόγο για διαχρονική προχειρότητα στον ΧΥΤΑ της Κω και βαρύ οικονομικό κόστος

emporikos-sullogos-ko.webp
Ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Κω για τη Λευκή Νύχτα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κω «Ο Ερμής» ευχαριστεί τα μέλη του, τον Δήμο και τους καταναλωτές που στήριξαν με την παρουσία τους την επιτυχημένη διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας»

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
19 °C
Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 7:51ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.

Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας

Στο iPhone και το iPad οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν ανοίγετε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας.

  1. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» . Αν δεν το βλέπετε, πατήστε πρώτα τις τρεις τελείες δίπλα στη διεύθυνση.
    Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στη γραμμή διευθύνσεων ή στο μενού του browser.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας».
  3. Αν εμφανίζεται το «Άνοιγμα ως εφαρμογής Ιστού», αφήστε το ενεργό. Μετά πατήστε «Προσθήκη».
  4. Ανοίξτε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Είστε πάλι συνδεδεμένοι

Χωρίς σύνδεση

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας