Αγανάκτηση επιχειρηματιών και κατοίκων στην ευρύτερη περιοχή της Ακτής Ζουρούδη, εξαιτίας των βανδαλισμών από τουρίστες τα βράδια

Κοινωνια Σάββατο, 7η Αυγούστου 2021
7c60e917a87dc9c9e461800878385652.jpg

Ομάδες νεαρών τουριστών οι οποίοι βρίσκονται σε έξαλλη κατάσταση, προπηλακίζουν, επιτίθενται και καταστρέφουν τις περιουσίες των ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή.

Το σκηνικό είναι επαναλαμβανόμενο τα τελευταία βράδια, με τους αγανακτισμένους κατοίκους και επιχειρηματίες να έχουν φτάσει σε αδιέξοδο!

Οι τουρίστες οι οποίοι βρίσκονται υπό την επήρεια αλκοόλ προπηλακίζουν τους ανθρώπους οι οποίοι μένουν κάθε βράδυ ξάγρυπνοι για να προστατέψουν τις περιουσίες τους, τους πετούν διάφορα αντικείμενα, ενώ προκαλούν και ζημιές (σπάνε αντικείμενα, πετούν καρέκλες στη θάλασσα κλπ.)

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής η αστυνομία είναι ενήμερη για τα περιστατικά αλλά κατά την άφιξή τους οι νεαροί τουρίστες έχουν ήδη φύγει από την περιοχή!

Κάτοικοι και επιχειρηματίες εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για την κατάσταση που βιώνουν και ζητούν από τους αρμόδιους να υπάρξει εντονότερη φύλαξη της περιοχής έτσι ώστε να προστατευθούν!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
26 °C
Κυριακή, 20 Ιουλίου 12:27ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency